Трета година няма следа от убиеца Радослав Колев

0

За три трупни останки има съмнение, че са на Радослав Колев, който през 2018 година избяга от Централния софийски затвор заедно с рецидивиста Владимир Пелов, пише „Галерия“, позовавайки се на информация от криминалисти.

 Открити човешки части са от региона на Ботевград, където са се крили двамата след дръзкото изпълнение в стил Граф Монте Кристо. Един от труповете е напълно овъглен и негоден за експертиза. Намерен е след пожар в паянтова постройка във вилната зона до града. Пелов и Колев избягаха от централния вход на затвора след като заплашиха с пистолет надзирателя, който им отключи вратата.

След два месеца издирване Владимир Пелов беше застрелян в главата в центъра на Ботевград  от стария си приятел Марио Панчев. Така мистерията с Пелов приключва, но не и тази съучастника му Радослав Колев, който е бил в затвора заради жестоко убийство на хомосексуалист на когото поправял компютъра, но той поискал да правят секс.

От Колев няма и следа до днес и се издирва с червена бюлетина в Интерпол. Основната версия е, че Пелов се е освободил от далече по-лабилния Радослав Колев след като помирисват свободата. Последният свидетел, който вижда жив Радослав Колев е близка на Пелов, в чието жилище са се крили двамата.

Роднините му отдавна са загубили надежда че е жив. Колев е роден 22 април 1990 година. Сега трябва да е на 31.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.