Криптоизмамницата Ружа Игнатова възкръсна в мистериозен клип ВИДЕО

0

Мистериозен клип с Ружа Игнатова обикаля интернет-пространство от месец насам. Издирваната от САЩ и няколко европейски държави родна фараонка изчезна безследно през 2017 година, след като схемата й с криптовалута onecoin се оказа пирамида. Започнаха дела в развитите държави и милиони инвеститори започнаха да търсят парите си, писа Галерия.

След четири години мистерия за съдбата на Ружа Игнатова, в Пловдив на 16, 17 и 18 юли се проведе интересно събитие. Един от скъпите хотели в града подслони форум на криптовалутата onecoin какъвто не е имало от доста време насам. Без  д-р Ружа, но с много нейни последователи и висши мениджъри от цял свят.

Няколко месеца преди това подобно събитие се състоя в Румъния. На конференция която имаше за цел да привлече още хора и да върне доверието в  криптовалутата основно действащо лице беше майката на Ружа Игнатова – Веска.

Най-интересното е, че видеото се появи ден преди събитието в Пловдив. Тогава в Ютуб бе публикуван клип, който събира десетки хиляди гледания.

Заглавието е: „Ружа Игнатова: Готови ли сте за рестарт през 2021 година“. Видеото е четири минути. На него се появява жена, която удивително прилича на Ружа и започва да говори на английски с типичния акцент, с който го правеше криптокралицата преди време.

Аз съм д-р Ружа Игнатова и отново съм с вас. Отсъствах дълго време, защото не се чувствах в безопасност. Сега съм на сигурно място и имам нови идеи. Захващам се за работа. Знам, че ме чакахте много време, но ще бъдете възнаградени“, убеждава Ружа.

Много от феновете й, които още чакат възвръщаемост на инвестициите си и вярват в криптовалутата са във възторг. Други са скептични и пишат, че това не е Ружа Игнатова.

Според мнозина това е Ружа Игнатова, която се е променила с времето. Никой не я е виждал четири години. Според най-разпространената версия е тази, че тя е започнала нов живот на тайно място със серия пластични операции. Жената от клип обаче удивително прилича на оригинала. Във видеото тя призовава последователите си да свържат с нея, както и, че има нужда от нов ресурс, за да възроди криптовалутата рекламирана в миналото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.