Бивш служител на ДАНС извършил жестокото убийство заради паркомясто в София!

0

Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е убит след спор за паркомясто и след забележка за одраскан автомобил. Инцидентът е от столичния квартал „Красна поляна“.

По информация на Нова телевизия нападателят е бивш служител на ДАНС. До вчера той е бил под домашен арест. Въпросният мъж се карал редовно и заплашвал съседите си за паркирането пред блока. Всичко това споделят потърпевши в социалните мрежи. 

Причината за спора е драскотина по колата на починалия мъж. Автомобилът на 47-годишния Велимир бил повреден пред блока му. Семейството му разбира от съсед, че скандалът започнал пред жилищния блок. Той видял как двамата мъже се бият.

Ужасени очевидци разказаха за невиждано по жестокост убийство в София заради…

„Започнал е да го удря с ръце по лице, по главата. Съседът е слязъл от 8-ия етаж и опитал да ги разтърве. Мъжът ми е бил в много тежко състояние. Имаше кръв по стълбите, където се е държал за парапета”, разказва съпругата му Елена.

„Събудих се от силен шум, станах и видях баща ми окървавен на земята. Дишаше много тежко, устата му беше пълна с кръв. Това се случи вкъщи. Звъннах на линейка, която дойде след много дълго време”, разказва дъщерята на пострадалия Ана.

Семейството на Велимир няма представа какво се случва с нападателя му. Една от версиите за смъртта на мъжа е, че е получил инфаркт, тъй като е бил в лошо здравословно състояние.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.