Кървава драма! Гурбетчия убил от бой любовницата си, хвалил се с клипчета

0

Истински филм на ужасите се разиграл в пловдивското село Ведраре, предава „Марица“. 51-годишен мъж е пребил до смърт любовницата си, след което я снимал и се хвалил на близки. Зверството е извършено навръх Коледа, но за него става ясно едва сега, след като прокуратурата повдига обвинения на бияча.

51-годишният Бисер се запознал с любовницата си Анелия, на 48 години, през 2018 г. по време на престоя им в Чехия, където работили. Две години по-късно те се прибрали в България. През лятото на 2020 г. двамата отишли да берат рози в района на Карлово. Установили се на квартира в село Ведраре.

На 25 декември, Коледа, двамата били в жилището. Бисер излязъл за известно време, а когато се върнал установил, че Анелия е употребила алкохол. Той се ядосал, започнал да й нанася юмруци и шамари в областта на главата и по цялото тяло. Въпреки, че и той злоупотребявал с алкохола, непрекъснато ѝ правил забележки, че посяга към чашката. В един момент, след побоя, видял, че Анелия е изпаднала в безпомощно състояние, сложил я на леглото и я завил с одеяло. Направил снимка и клип на пострадалата и ги изпратил на свои близки.

Два дни по-късно, на 27 декември, биячът се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи установили, че жената била в безсъзнание. Анелия е откарана в болница, но въпреки проведеното лечение починала от нараняванията си две седмици по-късно – на 16 януари тази година. Според заключението на съдебномедицинската експертиза, черепно-мозъчна травма е в пряка причинно-следствена връзка с настъпването на смъртта.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.