Дрогирана англичанка пали кофи за боклук, хапе полицаи и санитари

0

Дрогирана студентка по медицина вдигна накрак пловдивските полиция, пожарна и Спешна помощ във вторник вечерта. Малко преди полунощ пожарникари и полицейски патрул се отзовали на сигнал за горящ контейнер за боклук в района на кръстовището на улиците „Радецки“ и „Любен Каравелов“.

Полицаите заварили до кофите млада жена в оскъдно облекло и високи точкета, която в едната ръка държала запалка, а в другата бутилка.

Тя обяснила на един от пожарникарите, че е запалила контейнерите, защото баща ѝ бил пожарникар и искала да види как работи местната пожарна.

Тъй като момичето се държало неадекватно полицаите я отвели в районното управление, пише Трафик нюз. Тестът за наркотици показал , че употребява много и различни забранени вещества, а под тяхното въздействие студентката се сменяла поведението си като на моменти била страшно агресивна , а после се смеела и плачела.

На място пристигнала линейка, а когато санитарите се опитали да я качат вътре, тя ги нападнала и ухапала. Ухапала и един от полицаите, който се намесил да помогне. В крайна сметка, с общи усилия полиция и лекари успели да я обезвредят и тя била откарана в психодиспансера.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.