Откриха разчленения труп на изчезналата брокерка Теодора Бахлова край гробището в Бургас

0

Трупът на изчезналата преди десет месеца в Бургас брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова е открит от местните криминалисти. Те са намерили тленните й останки в гробищния парк в града вчера.

47-годишната бургазлийка е била известна в близкото минало като една от богатите жени в региона. Вчера останките от тялото й бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете й ръце, пише „Флагман“.

Ужасяващата находка е от 12-и парцел на Гробищния парк край жк „Изгрев“ в Бургас. Криминалистите били отведени до там от основния свидетел на прокуратурата – готвачът Деян Дичев. Самият той е уличен към момента като съучастник в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед.

Източник на Флагман твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в храсти район от парцела, пълен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на сравнително плитко ниво е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крайници.

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина и утре ще бъдат аутопсирани, но за съжаление те няма да помогнат особено много на експертите за бързо установяване на причините за смъртта на брокерката.

Ще е нужно да се намери следа от насилие – чрез нанесен побой, чрез огнестрелна рана и т.н. способи за умъртвяването й. Другата възможност са самопризнанията на извършителя или на неговия помагач.

Теодора Бахлова беше обявена за издирване от полицията. Жената напуснала дома си на ул. „Оборище“ №38 в Бургас на 28.10.2020 г., а телефонът й е изключен малко по-късно.

Установено е, че е използвала такси до бул. „Булаир“ №8, а за последно е засечена от охранителна камера по тротоара покрай библиотека „Пейо Яворов” и сградата на Регионалния синдикален съюз „Подкрепа”, след което следите й се губят.

Източник: Kriminalno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.