Серийният Килър Сиси е наказан за бунт в пандиза

0

Станислав Ангелов – Сиси е подготвил бунт за стените на Централния затвор,  пише „Галерия“.

До сега инцидентът не е огласяван. Всичко започва в края на май. Тогава Сиси буквално е арестуван от надзирателите заради постъпила информация от други затворници. По това време се подготвя преместването на част от осъдените в новото крило на затвора, ремонтирано преди няколко месеца. Започнали интриги кой ще бъде настанен при по-добри условия и кой ще остане в мухлясалите килии. Станислав Ангелов, който излежава присъда от 30 години заради четири мафиотски убийства, се оказва в центъра на подстрекателството към бунт и неподчинение. Помагали му двама от най-добрите му приятели зад решетките.

Много от затворниците започнали да отказват подчинение и дори да налитат на бой на надзирателите. Започнало вътрешно разследване по случая. Така са събрани сведения от други затворници, които посочили Сиси като подстрекател към напрежение.

 Заради негативното си влияние върху  останалите веднъж Сиси беше преместен за известно време в Пазарджик, но бе върнат в София чрез съда.

Поведението на Сиси е оценено като особено опасно за всички лишени от свобода, както и за самия него. С много усилия и изолиране на Сиси след няколко седмици бунтът е потушен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.