Щерката на СИК-аджията Маджо вдигна пищна сватба

0

Основателят на групировката СИК и настоящ собственик на „Асет банк“ Младен Михалев има повод да почерпи. През уикенда Йоана, дъщерята на Михалев от брака му с първата му съпруга Елена, се омъжи на стилна церемония за архитекта Иво Диков. 

Сватбеното парти се проведе през отминалата събота в изискан столичен ресторант, пищно декориран в холивудски стил от младоженците. Гости на сватбената церемония издадоха, че венчавката е продължила до ранни зори, а на партито са присъствали около 60 човека, основно приятели на младото семейство. 

Сред гостите на сватбеното тържество не е бил Младен Михалев, който „ваканцува“ от началото на месец юли в 5-звездния си хотел „Хелена Ризорт“ в Слънчев бряг.

Негови близки издадоха, че Михалев на практика вече е бил на сватбеното тържество на дъщеря си и Иво Диков, което се е провело миналата пролет. Заради пандемията от коронавирус обаче на миналогодишното тържество са присъствали само младоженците, техните родители и близки роднини. 

„Тържеството от миналата събота беше организирано заради приятелите на Йоана и Иво Диков, заради това на венчавката липсваха роднини“, коментираха гости на събитието. Водещ на венчалното парти на младоженците бе Драго Драганов Чая, а няколко естрадни изпълнители са забавлявали присъстващите, пише „Уикенд“.

Източник: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.