Наглост! Безсрамни крадци обраха овдовялата Деси Бакърджиева

0

Тази година определено не е особено щастлива за актрисата Деси Бакърджиева. Чаровната блондинка първо загуби бащата на втората си дъщеря и то малко преди тя да се появи на бял свят.

Не стига, че е останала сама да се грижи за своите деца, а изглежда черните облаци над нея продължават да се носят над нея с пълна сила. Тези дни звездата от „Откраднат живот“ преживява пореден удар, който ѝ нанесе нова травма и финансова загуба, пише Шоу Блиц.

Отивайки към колата си, Деси с ужас установила, че стъклото на автомобила е счупено, а от него липсва детското столче. „Честито ви столче, мили крадци“, пише тя под кадрите, които показват на какво са способни някои хора, за да изкарат някой лев.

„Пускам ви снимка на детското столче, защото може някой “прекрасен човек” да иска да ви го продаде“, обяснява Бакърджиева на приятелите си в мрежата. А те от своя страна я съветват да следи в популярните сайтове за обяви и дори да провери в някои от заложните къщи, тъй като столчето е доста разпознаваемо.

През юни Деси събра смелост да признае, че наскоро е срещнала пак ученическата си любов и той ѝ е предложил да се оженят. „Казваше се Филип. За съжаление, COVID-19 ми го отне. Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред. Бях бременна и родих по-рано, по стечение на обстоятелствата. Дъщеря ми се казва Вивиан и вярвам, че е родена под щастлива звезда.“, сподели актрисата.

Източник: „Блиц“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.