Eто ги тримата, сгащени при спецакцията в Черноморец, единият е син на бивш полицай

0

23-годишният Валентин Милев, 30-годишният Николай Иванов и 36-годишният Галин Колев са тримата задържани при спецакцията в Черноморец, за която Флагман.бг съобщи. Разбитата компания на мъжете е в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и Районно управление-Созопол.

По време на акцията в апартаментите на тримата са намерени различни наркотици, ел. везна, сравнително голяма сума пари и пистолет с 3 патрона към него.

В обитаваното от 36-годишния криминално проявен Галин жилище в Черноморец, криминалистите се натъкнали на 5 конопени растения с различна височина. В едната от стаите пък е намерено голямо количество суха зелена тревна маса, която вероятно е било приготвена за пазара на марихуана.

В дома на 30-годишния също криминално проявен Николай полицаите открили няколко пакетчета кокаин.

За последният задържан от групата – 23-годишния Валентин Милев се знае, че в къщата, в която живее в Черноморец, е криел газов пистолет, калибър 9 мм, както и 3 патрона към него. Установено е, че оръжието не е било регистрирано по надлежния за това ред. Валентин е известно име в курортното градче. Син е на полицейски служител. Преди няколко години баща му Христо Милев бе дисциплинарно уволнен от РУ-Созопол, след като дойде кьоркютук пиян на поста си.

Към момента процесуално-следствените действия – огледи на местопроизшествия, претърсване и изземване, както и разпити на свидетели, с цел документиране на престъпната дейност на задържаните за наркоразпространение, продължават от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Районно управление – Созопол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.