Дъщерята на изчезналата Бахлова: Рагевски е убил и мама!

0

Ще съдя полицията, защото от там прикриват престъплението, категорична е Християна Радоева

„Предприела съм нужните мерки да съдя както полицията, така и всички, които се възползваха от служебното си положение да скрият или да уронят авторитета на мен и майка ми. Рагевски я е убил, сигурна съм!“ Това разказа пред „България Днес“ Християна Радоева, дъщерята на изчезналата на 28 октомври 2020 г. Теодора Бахлова.

Станимир Рагевски бе задържан за убийството на Юмер Мехмед, чието тяло бе открито разчленено, разпределено в пет чувала и заровено в непосредствена близост до складова база, намираща се край езерото Вая в Бургас.

Бизнесменът Рагевски е също и последният човек, с когото е видяна брокерката Теодора Бахлова, която изчезна безследно на 28 октомври 2020 г.

В този ден брокерката получава обаждане, разплаква се и бързо излиза.

„Баба ми потвърди обаждането! Не знаем с кого е говорила мама, само полицията може да каже, но за мен те прикриват!“, казва дъщерята на Бахлова – Християна Радоева, пред „България Днес“.

Теодора Бахлова е била щастлива и по никакъв начин не се усещало да е била заплашвана или притеснена, преди да изчезне.

„Майка ми няколко дни преди изчезването си е споделила на нейна близка приятелка Марияна, че очаква нещо много важно да й се случи!“

Относно връзката на Бахлова с Рагевски покрусената дъщеря споделя, че той и семейството й са били близки приятели, че никога не се е чувствала заплашена или притеснена от него.

„Последният човек, който е видял майка ми, е именно Рагевски! Рагевски ни дължеше пари и 3 апартамента в морския курорт Лозенец, които учудващо вече не са на негово име, а на дружество! Майка ми държеше имотите да се прехвърлят на мое име. В последните няколко месеца мама изключително силно натискаше Рагевски да върне имотите. Имам и доказателства за това, както и свидетели.“

Дъщерята на изчезналата жена смята, че именно проблемът с имотите е причина Рагевски да посегне на майка й. Младото момиче е убедено, че хора на високо ниво в полицията са се опитали да потулят случая с изчезването на майка й.

„Шефът на Криминална полиция е личен приятел на Станимир Рагевски! Също така Станимир е снабдявал 5-о РУ – Бургас, с гориво, за да си пълнят патрулките. Той е бил спонсор на бургаската полиция и това за никого не е тайна! Прикриват го, защото 10 месеца спаха и нямат интерес да намерят трупа на майка ми, защото тогава ще им пуснат проверка какво са издирвали 10 месеца“, категорична е дъщерята на изчезналата Бахлова.

Убитият Юмер Мехмед

Убитият Юмер Мехмед

„За мен и за всички Рагевски е убиецът и го говорим от ден първи! Когато майка ми изчезна, никой не предприе нужните мерки този човек да бъде задържан! Трябваше да намерят Юмер разчленен, за да потърсят истината на майка ми.“ Радоева сподели още, че знае за други престъпления от общ характер на бургаския бизнесмен.

Младото момиче е категорично, че ще съди полицията и всички, свързани с прикриването на Станимир Рагевски. Според нея хора на високо ниво са се възползвали от властта си и са потулили случая заради това, че са били в близки отношения с бизнесмена.

„Консултирала съм се с адвокат и скоро ще задействаме нещата. Говорих с полицията и твърдят , че са възобновили разследването за изчезването на майка ми, но аз не им вярвам“, отряза Христина Радоева.

„България Днес“ изпрати в писмен вид въпроси към Бургаската прокуратура и местното Пето РУ във връзка с твърденията на Християна Радоева. До редакционното приключване на броя отговор не беше получен. В телефонен разговор с говорителя на МВР – Бургас, Цветелина Рандева ни бе отговорено, че ще получим коментар по темата, след като юристите на вътрешното ведомство се запознаят с казуса.

„Искам да информирам, че приятелят на Християна Радоева е бивш служител на Пето РУ в Бургас. Той сам е напуснал преди известно време“ – каза още за „България Днес“ Цветелина Рандева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.