Шокиращи разкрития! Готвач от Бургас е разчленил двата трупа на аверите на Митьо Очите

0

Готвачът Деян Дичев е разчленил два трупа – на изчезналите Юмер Мехмед и Тееодора Бахлова. Потресаващата новина обиколи Бургас вчера. Криминалисти и прокурори разследват жестоката разправа с изчезналите. До момента е открит само трупът на Юмер. И двамата изчезнали са свързани с бизнесмена Станимир Рагевски, които бе арестуван преди два дни в офиса си на ул. „Ал. Стамболийски“.

Смята се че той е поръчител на зверството, а труповете са разчленени от готвача Деян. Кой ги е убил и дали Деян сам е пренесъл открития труп на Юмер край нивата в Долно Езерово, тепърва ще се разследва. Юмер е бил част от ОПГ на Митьо Очите и е излежал присъда за палежи. След като излязъл от затвора той подхванал строителен бизнес. Юмер изчезна на 4-ти август от паркинг, в центъра на Бургас.  Теодора Бахлова е работела като брокерка. Жената изчезна миналия октомври от дома си на ул. „Оборище“.

Бургаски криминалисти откриха трупа на изчезналия Юмер преди ден, разчленен в няколко чувала, заровен в непосредствена близост до складовата база „Деспред”, намираща се край пътя между бургаския кв. Долно Езерово и с. Братово.  Поръчител на двете убийства вероятно е бил арестувания преди два дни бизнесмен Станимир Рагевски, занимаващ се със строителство и недвижими имоти. Труповете са били разчленени от съучастника му- готвачът Деян Дичев. Именно той е завел криминалистите до мястото, където е заровен Юмер.  Готвачът Деян е бил арестуван сутринта в сряда. Това е станало след часове преглеждане на записи от видеокамери от криминалистите, за да се установи как се „изпарява” 28-годишният Юмер, засечен да навлиза в жк. „Зорница” с бял Мерцедес на дясната предна седалка заедно с Рагевски зад волана.

Бизнесменът Рагевски е чакал Юмер на паркинга на 4-ти август и го отвел в апартамент в жк „Зорница“, негова собственост. Когато двамата влезли в апартамента, там чакал готвачът. какво се е случило от този момент, предстои да бъде разнищено. Бившият готвач на Рагевски е работел за шефа си в опожареното заведение на Северния плаж в Бургас. След това около 3 години е въртял Бирарията във Военния клуб на бул. „Христо Ботев”, която бе известна като рибен ресторант, но от края на миналата година предпочел да се оттегли в подземието на същата обществена сграда, където е устроил VIP клуб. Рибният ресторант на ДНА, както го знаят в Бургас, е любимо място за съдии, прокурори, адвокати и др.  

В ресторанта често е сядал Рагевски, който живее наблизо. Самият Деян също има квартира в близост, често разхожда кучето си и поздравява любезно всички, казаха комшии на двамата. Новото заведение на готвача е затворило на 5- ти август, ден след като Юмер изчезна, казаха криминалисти. Юмер също е бил комшия на двамата. Той живеел в близка квартира, заедно с бъдещата си съпруга. Дичев е от Карнобат. Готварските умения наследил от един от дядовците си. Баща му е починал, известен е в Карнобат като един от лидерите на социалистическото бригадирско движение. По- късно работел като технически сътрудник в общината. Деян е на 46 години. Завършил гимназия в родния си Карнобат, после дошъл в Бургас. Веднага се присъединил към компанията на бизнесмена Станимир Рагевски. Започва работа като готвач в плажното заведение „Селена“ на Северния плаж.

През 2010- та година заведението бе опожарено. Именно Юмер е драснал клечката на „Селена“ и пожарът я е изпепелил, но пожарът е бил поръчан от собственика Рагевски, говорят в Бургас. Той явно е искал да вземе застраховката на заведението. След като излязъл от затвора, Юмер непрекъснато искал от Рагевски огромна сума пари, поради което явно е бил ликвидиран, допускат разследващи.

Източник: в. „Труд“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.