Подозират бизнесмена Рагевски и за второ отвличане – на брокерка на Митьо Очите

0

Бургаският бизнесмен Станимир Рагевски може да има връзка с изчезването на бившата брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова, твърди дъщеря й Христина.

Мъжът бе задържан в понеделник по подозрение за отвличането на Юмер Мехмед – авер на Митьо Очите. Юмер е в неизвестност от 4 август, когато отишъл на среща, а белият му “Мерцедес” бе открит паркиран пред офиса на Рагевски.

Христина разказа, че Рагевски и майка й били приятели и дълги години имали общи бизнес дела. Няколко дни след като през ноември 2020 г. Бахлова изчезнала, Рагевски занесъл пакет с наркотици в Първо РПУ-Бургас и съобщил, че го е намерил в колата на жената. Той бил и последният човек, с когото Теодора се е срещнала.

“Не познавам изчезналия Юмер, но и в двата случая има един и същ мотив – и майка ми, и той са очаквали от Рагевски някаква финансова облага”, казва Христиана. Следите на Бахлова се губели в имот, собственост на Рагевски, но досъдебно производство за отвличане на жената така и не било образувано, защото криминалисти не са могли да събрат достатъчно доказателства ни доказателства срещу бизнесмена.

Източник: в. „Труд“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.