Изчезна човек на Митьо Очите

0

Юмер Мехмед, обвинен като авер на Митьо Очите, е изчезнал мистериозно в Бургас, твърди приятелката му Габриела Атанасова, която е подала сигнал в полицията. Тя се притеснява, че той може да е бил отвлечен и животът му да е в опасност.

За последно Юмер е бил видян на 4 август малко преди 15 ч. Той ръководел бригада от строителни работници и бил на обект на ул. “Иван Богоров” в центъра на Бургас. Около 14,50 ч колегите му чули как се уговоря да се срещне с някого на паркинг наблизо. Оттогава никой не го е виждал. Габриела му звъннала час по-късно, обаждането било прието, но се чувал само шум. Жената смята, че приятелят й е натиснал случайно копче на телефона, който е бил в чантичката му. Около 17 ч вече сигналът бил свободно, но никой не отговорил. След това телефонът вече бил изключен.

Юмер Мехмед от 7 месеца е с мярка за неотклонение “подписка”. Той е подсъдим като член на групата на Митьо Очите, който преди месец бе пуснат под домашен арест с гривна. В началото на разследването срещу несебърския бос Юмер бил само свидетел, но по-късно получил обвинение като човек от бандата за разпространение на дрога, палежи и рекет.

През 2019 г. Юмер бе обявен за кратко за издирване и арестуван в Слънчев бряг, защото единствен от обвиняемите не се яви на заседание по делото.

Източник: в. „Труд“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.