Нов скандал! Журналист твърди, че кандидат-премиерът Пламен Николов е показал диплома на друг човек (ДОКУМЕНТИ)

0

Диплома № 29412, която кандидатът на Има такъв народ за премиер Пламен Николов показа пред медиите, е на друг човек. Това твърди в профила си във Facebook журналистът Григор Лилов. “Изчаках кандидат-премиерът собственоръчно да размаха по телевизиите папката си – така наречената „дисертация“ и дипломата си от ВАК (Висша атестационна комисия) за присъдената му научна степен доктор, за да завърша разкритията си.

На дипломата се чете: *** Пламен Николаев Николов *** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004 **** утвърдено с Протокол No/дата: 13 / 18.10.2004 В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линка под № 30724

https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30724

Но в самия регистър данни за номер на диплома и нейна дата няма, няма и данни за протокол и дата на защитата – няма ги освен на размахания пред обективите лист от кандидат-премиера. Защо ги няма? Защото тези данни са данни на друго лице! *** Пламен Николов Николов *** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004 **** утвърдено с Протокол No/дата: 13 / 18.10.2004 е защитил своята дисертация със същия този номер на диплома, издадена от същата Висша атестационна комисия на същата тази дата и същата година, със същия протокол и съответно същата му дата и година.

В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линк под № 47798

https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/47798

Имаме две различни лица, които не само са с различни бащини имена – едното Николов, другото Николаев, но са и посочени на два съвсем различни линка в огромния масив информация (близо 70 000 имена, които проверих) – с една и съща диплома от една и съща дата и един и същи протокол от една и съща дата на иначе различните им дисертации…

В своето официално становище МОН посочи, че номерът на дипломата на Пламен НИКОЛАЕВ Николов е посочен единствено в друг документ – за нуждите на Народната библиотека. Т.е. проверката не е открила каквито и да е документи за нея там, където трябва задължително да ги има – в архива на Висшата атестационна комисия. Освен това пак ще повторя онова, на което не обърнахте внимание, когато го написах в предишен пост: в дипломата на кандидат-премиера е посочено като орган, пред който е защитил и който е одобрил дисертацията му: „научна комисия 12” „Научна комисия 12” е „Научна комисия по животновъдство и ветеринарна медицина”

 Тя има специализирани научни съвети по:

*развъждане и селекция на селскостопанските животни *системи на отглеждане и производство на животинска продукция *мляко и млечни продукти *заразни и паразитни болести по животните и безопасност на храни от тях *морфология, физиология и незаразна патология на животните

В нея няма какъвто и да съвет, да го наречем по „философия на говедата“ за защита на дисертации и научни степени. Няма как, просто няма как дори и като хипотеза Пламен Николаев Николов да е защитил тема по философия в комисия и съвет по животновъдство.

Част 2

Калинки, сър, жалки калинки..

ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ (има и следващи)Мислите ли, че може да се сложи печат на държавно учреждение – в случая училище СОУ „Йоан Екзарх” в Шумен, както и на държавна институция за зрелостен изпит върху диплома, в която не е посочено нито училището, нито къде се намира? .Това училище, което се идентифицира само според печата (горе вляво) според министерска заповед (април 2000 г.) е НОВОСЪЗДАДЕНО.

И тогава – през 2000 г. е получило своето име. И не само име е получило тогава, а и печат със своето название, който е официален държавен удостоверителен документ (и финансов, ако се наложи – и съдебен). Това училище е НОВОСЪЗДАДЕНО тогава, наименувано е тогава и е получило печат тогава, когато кандидат-премиерът е бил на 23 години. А когато през 1996 г. е завършил средното си образование, нито е имало такова училище, нито печат с такова название. Сайтът на училището лъже ли според вас (линк)?

http://www.hg-shumen.com/istoriq.htm (Скрийншота, който давам, е от заглавната интернетстраница, след като се чукне на раздел история.) .

Фалшива ли е дипломата, след като на данните в нея за кандидата пише – роден в Горна Оряховица, област Ловешка? Горна Оряховица винаги е била област Великотърновска!(по права линия от резервата Царевец до Горна Оряховица са 4 км и 300 метра).На идиотите, които ще продължат да оспорват, ще им кажа – ама вие настина сте идиоти, щом ви се подиграват съвсем открито и не можете да го проумеете. На троловете нищо няма да им кажа, но за разлика от други пъти ще ги блокирам и изтрия коментарите им, ако не измислят нещо умно – ама поне малко умно като възражение.

Автор: Григор Лилов

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.