Елена Гунчева избухна: Кефът на КПКОНПИ да събере 10 милиона лева ни е струвал над 23,5 милиона разходи

0

Чувствам се леко угрижена. Комисията по корупция /оная с дългото име, което все го сменят, ама си е по/за корупцията/, се хвали навсякъде, че е взела 10 милиона лева от такива, които са ощетили държавата и общо взето, са корумпирани. Дотук – добре! Да кажем! Проявявам добра воля и не искам да питам колко комисията е платила като обезщетение за незаконни актове и при колко производства се е издънила.

Но….гледам аз бюджетът на оная Комисия за 2021 година и установявам, че кефът да съберат /за няколко години/ 10 милиона лева ни е струвал….23 400 700 лева!!!! Направо ако съм финансов министър, ще предложа да се закрие комисията и по този начин бюджетът ще е на печалба от цялата работа, а и няма да издържаме стадо търтеи, които го играят бухалка. Все ми се върти мисълта, че трябва да започнат работата си от самата комисия, ама замълчи, сърце! Не е хубаво да се говорят таквиз работи за Цацаровата комисия!

Та, мое предложение за подобряване на приходите и намаляване на разходите – съкратете търтеите, а имущество да се отнема след като съдът се произнесе дали човекът е виновен или не. Останалото са прийоми на мафията, приложени на ниво държава!

* КПД означава коефициент на полезно действия /с оглед високият процент на гласувалите за чалгаря, се чувствам длъжна да пояснявам дори общоизвестни факти/

Елена Гунчева

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.