Сарайско-библиотекарските кръгове се мобилизират зад възможността да подкрепят Слави

0

Политологът Андрей Райчев в класическа роля – лобист на ДПС. Протестните партии си били намерили „ново зло“ – ДПС. Вместо да се придържат към „единственото зло“ – към единствения злодей ББ и ГЕРБ. Не стига това, ами изкарали и Слави агент на ДПС. Лоши протестни партии! 

Пречат на Райчев § Со. 

да натоварят общественото недоволство на гърба на слугите, за да запазят господарите им за следващия цикъл на грабеж. 

Социологическият монопол в България върви в пакет с абонамент за системна медийна манипулация в полза на ядрото на българската олигархия. Цикълът е затворен. Независимите социологически агенции бяха почти унищожени. Социологическият картел получава и пропагандира данни, които може свободно да манипулира. Това е част от една по-обща публична стратегия за подкрепа на олигархичните кръгове и интереси в политиката – и преди всичко на ядрото на българската олигархия, чийто основен политически посредник е Сараят. Затова Райчев плаче за ДПС. Лукаво приравнява отрицанието на ДПС като политически израз на Сарая с атака срещу „българските турци“. Не, не е атака срещу българските турци. Атака е срещу ядрото на българската оолигархия, което настоящата криза разголи малко повече от обикновено – малко повече от предишните политически кризи, свързани с тройната коалиция, с управлението през 2013-2014 г. 
Слушайте Райчев – той показва, че 

сарайско-библиотекарските кръгове се мобилизират

 зад възможността да подкрепят Слави и абсурдното му политическо присъствие за да избегнат задълбочаване на кризата и по-нататъшно разголване на олигархичния контрол върху държавата. Райчев е недоволен. ДБ отказва да бъде измамена и опакована като доброволен инструмент за ново олигархично управление. ГЕРБ отказва да направи услуга – да излезе от зала за да облекчи кворума за избиране кабинета на Слави. Ще се наложи този кабинет да бъде открито

 гласуван с подкрепата на БСП и ДПС

 В този формат обикновено са избирани най-арогантните управления на олигархичното задкулисие в България – кабинетът „Беров“, тройната коалиция, коалицията „Орешарски“. Днес подобна подкрепа – подобен избор биха били открито пейоративни. Райчев, тревожи се!

Автор: Огнян Минчев

Източник: „Фактор“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.