Митьо Очите се покри в имение до Слънчев бряг

0

Апелативният специализиран наказателен съд пусна на свобода Димитър Желязков – Митьо Очите с мярка за неотклонение домашен арест през миналата седмица. Несебърският бос ще носи електронна гривна 24 часа в денонощието, за да може да бъде проследено всяко негово движение пише „Ретро“.

 Според запознати веднага след освобождаването му той се прибрал в имението си в село Кошарица. Палатът се намирал само на 6 километра от Слънчев бряг и бил собственост на фирма на съпругата му Антигона,

с която живеели там в последните години преди да бъде арестуван.

Желязко беше задържан през лятото на 2018 с обвинения за организиране на престъпна група, за изнудване, палежи, разпространение на наркотици.

След завръщането на Очите в несебърско, местните босове треперят от страх. Въпреки че здравословното състояние на Димитър Желязков през последните години не е добре, той едва ли щял да се пенсионира от бизнеса. Говори се, че по най-бързия начин щял да възроди империята си. Докато беше в ареста за неговите дела се грижеше по-голямата му дъщеря Станислава.

Несебърският Ал Капоне, вече няколко пъти се разминава на косъм със смъртта.

Първият атентат беше срещу него през далечната 2001, когато загина първата му жена Тянка – майка на двете му дъщери. През 2016 година при стрелба в дискотека в Слънчев бряг Очите бе прострелян с пет куршума в тялото и оцеля по чудо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.