Играта загрубя! Червени олигарси и „къртици“ на ГЕРБ и Пеевски искат БСП

0

Корнелия допуска много грешки. Корнелия се е хванала и слуша неподходящ човек, който налива олово срещу президента Радев. Корнелия не можа да убеди част от редовите социалисти, да отидат да гласуват. Губи поредни избори. Корнелия се колебае между митовете за Бузлуджа и модерните леви лица в партията. Разчита на ПР-хватки със съмнителна стойност пред срещите от врата на врата в цялата страна.

Всичко това сигурно е вярно в голяма степен.

Но. Това „Но“ е важно.

Корнелия извади Георги Гергов, Димитър Дъбов и подобни на тях от БСП и соцкъщата се проветри и освежи. Членове на ръководството на „червените“ бяха на протестите миналото лято и не бяха освирквани, както през 2013 – 2014 г. БСП не е в комбина с ДПС. БСП поредна година е твърдо срещу ГЕРБ и мафиотизирания модел на управление на Борисов. Поне част от олигархията и „къртиците“ на Борисов и Пеевски бяха изолирани и отстранени. Корнелия има заслуга днес БСП да има всички шансове да свърши добри неща за българите и страната, заедно с другите партии в парламента без ГЕРБ и със специално внимание към ДПС.

В централата на „Позитано“ 20 заседава Националния съвет и групата на социалистите в парламента по темите за съставяне на правителство и основните приоритети пред него. Пред „Позитано“ 20 са се събрали протестиращи, които искат свикване на конгрес, а ръководството на партията и Корнелия Нинова да понесат отговорност за лошите резултати на изборите на 11 юли.  

Тези вътре в сградата наистина трябва да си дадат сметка за големите отговорности, също и за това, кой отвътре минира партийните отношения.

Тези отвън нека си размърдат мозъците и помислят кой ги използва и с каква цел. Лошо е, ако са наясно и са готови да слугуват на нечии интереси, имащи общо единствено с пари, интриги и далавери. Също и за прокарване на чужди интереси.

Преди много години Георги Кирков в една своя статия пише, че има ръководни дейци в партията, които я използват като фирма, а името като реклама за търговска дейност. Днес се случва същото.

Възможно е да не съм прав, но ми се струва, че хора на Борисов и Пеевски, осребрили щедро партийните си постове, желаят да сложат ръка на БСП. Някои от тях от години са в нечисти схеми и интриги, подклаждани от задкулисието. За много милиони става дума. Дано не съм прав, но на такова ми мирише…

Автор: Иван Денев

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.