Раздор сред биячите на Слави Ангелов

0

 Рязко сa охладнели отношенията между подсъдимите за побоя над Слави Ангелов,  пише „Галерия“, позовавайки се на информация от близък на единия от тях.

 Преди  седмица съдът освободиРаздор сред биячите на Слави Ангелов, които лежаха в ареста година и три месеца. Те ще бъдат под домашен арест и няма да могат да излизат, защото са им сложени гривни за проследяване на движението.

 За разлика от тях третият арестуван  –  Бисер Митрев лежа в ареста само 6 месеца и го пуснаха.  Точно от него започна разкриването на престъплението, което той трябвало да планира, за да помогне братя Асенови. Полицията намери колата му изоставена до моста Чавдар, а в нея бяха намерени следи от тримата биячи, както и кръвта на жертвата.

Заради този пропуск се намериха и доказателства, които позволиха на прокуратурата да внесе делото в съда . Много по-ранното пускане на свобода на Бисер Митрев настроило Никола и Георги срещу него твърдят източници от ъндърграунда . Още в килията те споделили, че Митрев е прецакал живота им.

Митрев е пуснат по-рано на свобода, защото се е договорил да признае вината си и да помага на разследването, което тогава още не било приключило.

 Според разследващите тримата са пребили Слави Ангелов пред дома  му по поръчка и са взели пари затова, но не казват кой е поръчителят. Най-вероятно делото срещу тях ще приключи до края на годината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.