Любовницата на брат Галев фучи с нов джип за 300 бона

1

Любовницата на Пламен Галев – Юлияна, се радва на нова луксозна придобивка. Къдрокосата красавица е прибавила още една кола към огомния с автопарк. От няколко месеца брюнетката щъка из родната си Дупница с последен модел „Мерцедес“ G класа, докладваха пред „Уикенд“ съграждани на държанката на Брат Галев.

Юлияна се сдобила с возилото в началото на тази година. Джипът пристигнал при нея директно от завода на мощния автомобилен гигант. Возилото е снабдено с всички екстри, решено е в актуалния син цвят и струва около 300 000 лева. Съграждани на Юлияна ни изпратиха снимки на мощното возило, което крехката девойка управлява сама. От няколко години тя вече не ползва охрана, но пък има в гаража си коли на обща стойност около 1 млн. лева.
Брюнетката, която няма нито ден трудов стаж, защото още като ученичка се залюбва с издирвания от Интерпол Пламен Галев, добавя по някоя нова кола на всеки 2 години. Смуглата красавица къта в гаража си лъскаво Порше „Панамера” за близо 200 бона и с над 350 конски сили, решено отново в син цят, който явно й е любим. Брюнетката притежава и лимузина „Ауди А 8“ за поне 100 000 лева, джип „Рейнж Роувър“ за още 100 бона, както и няколко по-скромни коли, които се използват от семейството на Юлияна. С всички автомобили автопаркът й надхвърля 1 милион лева.


Отделно любимата на Пламен Галев се шири в огромен палат, който беше вдигнат в района на ВиК Дупница. Строежът стартира през април 2018г. и бе завършен през изминалата година. Според слуховете, къщата струва поне 3 млн. лв.


Припомняме, че Пламен Галев и аверът му Ангел Христов успяха да се измъкнат от разследване за пране на пари за около 35 млн. лв. Двамата са в неизвестност от май 2012 г. Те избягаха веднага след като на 3 май същата година Върховен касационен съд потвърди окончателно ефективните им присъди. Братя Галеви трябваше да влязат в затвора заради ръководене на организирана престъпна група за рекет и изнудване. Пламен бе осъден на 5 години лишаване от свобода, а Ангел на 4 години, но днес двамата са на свобода и се радват на парите си в далечна топла страна. Метресите им също поддържат удивително висок стандарт на живот.

Прегледана: 14852
1 Коментар
  1. Български офицер казва

    РАЗСТРЕЛ……!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.