За ужас на надзирателите: Серийният убиец Сиси, 2 години крие телефон в килията си и публикува във Фейсбук

0

Серийният убиец Станислав Методиев – Сиси от Перник редовно публикува статуси във Фейсбук, въпреки че няма право на телефон в килията показва проверка на „Галерия“.

Повечето тайници,  които пандизчиите ползват в килиите остават скрити за надзирателите, явно такъв е случаи с Методиев.

 Сиси е един от борците за правата на лишените от свобода и сред най-добрите приятели на освободения предсрочно австралиец Джок Полфрийман. Постовете на Сиси в социалните мрежи са основно за битовите условия в затворите и против началника на Софийския затвор.

Той публикува в различни часове от денонощието сутрин, по обед, преди полунощ, отговаря и на коментари. Не крие името си, а на профила е сложил своя снимка.

 Администрацията на затвора знае това и много пъти са правени проверки на Сиси да открият смартфона му, но засега без успех.

 А той не е сред любимците на надзирателите, които е изключено да го покриват.

Играта на котка и мишки продължава вече две години, през които Сиси публикува свободно във Фейсбук за радост на приятелите си.

Методиев беше арестуван през 2009 година след издирване. Тогава го обвиниха за  убийството на полицейския син Кирил Христов – Багера. После  се оказа, че е взел пари назаем от Сиси, който го тормозил да ги върне.

След разкриване на това убийство, полицията изрови още два трупа на длъжница на Методи. По-късно стана ясно, че е разстрелял и местния наркобос Николай Христов-Хайо през 2008-ма година.

За всички убийства Сиси получи 30 години затвор, които бяха намалени на 25. Вече е излежал почти половината и скоро ще имам възможност да поиска предсрочно освобождаване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.