Изнасилвачът на двете момичета се предаде сам

0

Около 13 часа днес издирваният за изнасилване Радостин Пулев от казанлъшкото село Енина се предаде в полицейското управление на Казанлък.

Мъжът, срещу когото има жалба за изнасилване, дойде с адвоката си Станимир Ченалов и бе задържан за 24 часа.

    Според адвокат Ченалов клиентът му не се е криел от полицията. Той искал да се предаде още в понеделник вечерта, но ангажименти на защитника му попречили да го придружи до районното.

При това положение Радостин уведомил полицаите, че ще се предаде във вторник. Той казал, че се чувства оклеветен пред цяла България. Според адвокат Станимир Ченалов всичко в тази история е въпрос за доказване в съда.

Радостин Пулев е мъжът, обявен за издирване след жалба от 17-годишно момиче за жестоко насилие над него и приятелката й. Мъжът е на 35 години, криминално проявен. Упоени, пребити, със срязани коси и малтретирани сексуално – това изживяха 2 момичета от Казанлъшко Двете непълнолетни момичета били дрогирани и изнасилвани в продължение на два дни. Бруталното престъпление се е случило в събота в казанлъшкото село Енина.

Момичетата отишли на рожден ден, където един от гостите ги дрогирал и ги завел в къща в Енина. Там извършителят ги упоявал и изнасилвал в продължение на два дни. Преди да ги пусне насилникът ги заплашвал с убийство, ако разкажат за случката или го издадат.

Прегледана: 19130

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.