Ето го стрелецa, който уби бившата си, приятеля й, а после се самоуби

0

40-годишният Димитър Големанов е стрелецът от Варна, който уби двама души, след което посегна на живота си. Преди да пролее кръв, казал на свой блъзък: “Не ми се живее повече”.

Големанов е имал успешни бизнеси и заведение на крайбрежната алея във Варна.

С покойната вече Диляна са имали 2-годишна връзка – бурна и обсебваща, както я описват техни близки. Поредната раздяла, отпреди месец, не се отразила добре на Димитър. Продължили да се виждат и преди няколко дни той запознал Диляна със своя близък приятел Нико – 41-годишен кипърец с шведско гражданство, който живее в апартамента.

В нощта преди убийствата Диляна отишъл в злополучния апартамент и започнал да купонясва с кипъреца и още трима приятели. Количеството на изпития алкохол се увеличило и младата дама започнала да провокира бившия си в интернет. Това провокирало Димитър да вземе фаталното решение. На сутринта той нахлул в апартамента на първия етаж през прозореца и тогава започнала разправата.

Около 10.15 ч. сутринта е подаден сигнал за стрелба в апартамент на ул. „Македония“ 105. Когато полицията пристига на мястото, открива телата на трима души – 40-годишния Димитър от Варна, 23-годишната Диляна и 41-годишен швед. В жилището е намерен автомат, два газови пистолета, преправени за бойни, и един боен пистолет със заличени номера, както и множество боеприпаси.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.