Камен Куката е нов човек след 4 години в килията, върна се при съпругата си, следва право

0

Плевенският кримигерой Камен Балбузанов-Куката е станал нов човек след четири години, прекарани в ареста заради делото му за рекет, изнудвания и побой, пише в новия си брой вестник „Галерия“.

Куката рядко се появявал публично в Плевен. Вместо с едрите момчета от компанията от миналото Куката бил неотлъчно със съпругата си Стела. Балбузанов беше известен с връзките си с красавици като плеймейтката Златка Райкова и много други. Златка е записана дори в съдебното минало на Куката по едно от делата срещу него, когато го спипаха с незаконен пистолет.

 Освен, че се е върнал при жена си и  дъщеря си, Балбузанов продължава със следването си.  Докато беше в ареста той много пъти искаше да го пуснат, за да ходи на лекции по право. Още не се е дипломирал.

Няма ги луксозните спортни коли, с които беше известен Куката в миналото. При акцията срещу него през май 2017-та година в Плевен те бяха конфискувани и още не съм му върнати.  Водят се формално на възрастна дама от Германия.

Въпреки че е скъсал с престъпния бизнес Куката още поддържа добри отношения с авторитети от близкото минало, сред които и Димитър Желязков – Митьо Очите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.