Възкресиха беглеца Радослав Колев във Фейсбук! Изчезналият пандизчия е мъртъв или отдавна не е в страната

0

Приятели на беглеца от затвора Радослав Колев го възкресиха във Фейсбук, въпреки че отдавна се знае, че е мъртъв, показа проверка на „Галерия“.

Колев и съкилийникът му Владимир Пелов избягаха през централния вход на Софийския затвор като във филм на 3 април 2018 година. Криха се в Стара планина и в жилище в Ботевград, където е роден рецидивистът Владимир Пелов. Той беше застрелян от Марио Панчев центъра на града два месеца след бягството, докато полицията го издирваха.

От Радослав Колев и до днес няма следа.

Основната версия е, че Пелов първо го е ликвидирал, седмица преди да бъде убит самият той. Радослав Колев беше осъден задочно за бягство от затвора, където лежа за убийство на гей от София и опит да заколи партньора.

Сега Колев се издирва от Интерпол. Точно със снимката на Международната полицейска организация е направен фалшивият профил на 30-годишния мъж. В него той заявява, че ще отмъсти за Владимир Пелов. Пише , че вече е на свобода и МВР не може да го открие. Става особено активен, когато се издирва някой опасен бандит и има акция за откриването му.

Профилът е докладван от близки на Радослав Колев и скоро активностите там секват.

Според приятелите на Радослав Колев фалшивият  профил е създаден от приятел на Владимир Пелов, за да поддържа версията, че не той е убиецът  му.

Бащата на Радослав Колев Ангел и брат му Христо отдавна са го отписали, пише „Галерия“. И двамата мъже злоупотребяват с алкохол и имат тежка съдба.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.