Маринела Арабаджиева плаче за съпруга си: На кислород е, има вторична бронхопневмония! Защо е тази жестокост?

0

Заразеният с коронавирус Ветко Арабаджиев все още е в критично състояние, обяви  съпругата му Маринела. Бизнесменът бе приет по спешност в ковид отделение и реанимиран преди десетина дни.

Ето какво написа в социалните мрежи Маринела Арабаджиева:

„Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга.

Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.