Измамникът Сергей Михайлов е вдигнал сватба с приятелката си Сиси, а банкерката подарила му 1 милион мисли за самоубийство

0

Измамникът милионер Сергей Михайлов е вдигнал тежка сватба с приятелката си Сиси,  показва проверка на „Галерия“. В същото време банкерката Невена, която две години е лъгал по интернет, че ще вземе за булка, е в тежка депресия. Разследването по мистериозни случаи с кражбата на над един милион от Инвестбанк и изпращането на пачките по куриер на Сергей и продължава. Парите още не са намерени,

Иначе безработният Сергей Михайлов продължава да демонстрира луксозен начин на живот, въпреки че няма доходи. 31-годишният мъж от село Мокреш до Монтана също е обвинен за измама. Йорданова е обвинена за присвояване на огромна сума от сметките на клиенти, от  които е прехвърлила по няколко на свои роднини, накрая ги теглила и изпращала на Сергей.

Най-странното в цялата случка е, че се запознали по интернет и никога не сте се виждали. Хитрият Михайлов успява да я омае от разстояние, пише й любовни обяснения праща й снимки на мускулест мъж за когото се представял. Две години Невяна живял с убеждението, че това е Михаил.

С надеждата, че ще станат семейство тя му пращала още и още пари за да го спаси от жестоки лихвари които го преследвали. Любопитно е, че Сергей и дългогодишната му стана приятелка Сиси са вдигнали ватба два месеца след като Невена е освободена от ареста. За разлика от нея виртуалният любовник е бил на свобода под гаранция от 10 000 лв.,  които не са проблем за него. Според разследващите дори тези пари с които е на свобода са същите, които е получавал от Невена.

 Измамата е разкрито от служителите по сигурността на банката, след което Невена е притисната от тях до стената, за да признае и подписва запис на заповед за огромната сума.

После е предадена на полицията и прокуратурата. Невена често говорила за самоубийство, пише „Галерия“. Жената живее с родителите си не излиза никъде от срам, че  е станала жертва на най-куриозната измама в последните години у нас.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.