Фетишист плаща, за да гъделичка жени! Иска да са красиви, да имат силен гъдел и да се смеят много

0

29-годишен мъж плаща по 70 лева на час, за да може да гъделичка привлекателни непознати жени. Условието е те да са красиви, да имат силен гъдел и да се смеят по време на акта. Гъделичкането се извършва на негов терен или в дома на дамите, като младокът изрично подчертава, че чрез своята провокативната обява търси единствено доставяне на удоволствие чрез гъдел, а не секс.

Фетишистът е пуснал няколко ВИП обяви в различни популярни сайтове, установи „Уикенд”. Популярност обаче набира чрез спонсорираната си реклама във Фейсбук, която неизвестно защо социалната мрежа изобщо одобрява. Споделя, че интерес към нестандартното му предложение не липсвал. Върху дисплея на телефона му често се появявали непознати номера, а контингентът, заинтересован от смахнатата оферта, се състоял предимно от млади момичета – студентки. Той обаче все пак имал филтър и винаги се интересувал от възрастта на девойките, преди да склони да излезнат на среща. Преди нея по правило пък следвала кратка кореспонденция и обмяна на снимки – за всеки случай.
„Не става въпрос за гъделичкане плътно в продължение на час”, уточнява любезно мъжът. – В това време влизат разговори, шеги, закачки, както и кратки почивки”, разяснява той по телефона.

При условие, че срещата премине гладко, двамата се уговаряли за ден и час „за гъделичкане”. Обикновено това се случвало в дома му или в този на девойката.

„Повечето жени предпочитат да го правим вкъщи. Офертата важи за София, защото съм оттук, но ако мацката е някъде в околността, винаги мога да отида. Не е проблем”, казва мъжът. Твърди, че го прави най-вече заради смеха, но и заради „цялостното изживяване”. Така премахвал стреса.


„Приемам го за готино и забавно. Мисля, че е нещо интересно и приятно и за двете страни и начин взаимно да си доставим кеф и удоволствие”, обяснява той. Ексцентричният господин има и своя страница във Фейсбук, чрез която промотира офертата си и търси хора със сходен на неговия фетиш. Тя е следена от 160 души и е харесана от общо 145, а само за деня една от офертите му публикувана в популярен сайт за безплатни обяви има десет преглеждания. Тя гласи: „Млад и красив мъж търси момичета/жени, които биха искали да изкарат лесни и добри пари, като просто бъдат гъделичкани. Условията са да сте красиви, да имате голям гъдел и да се смеете много, като ви гъделичкат. Целта е забавление. Можем да се виждаме колкото пъти си искаме. Така можете да си докарате доста добър доход. Офертата важи само за София, освен ако не пътувате към София. При интерес ми пишете на лично съобщение (избягвайте коментарната секция, тъй като е публична – просто съвет)”.


Така най-вече чрез добър финансов стимул мъжът се опитва да привлече комерсиални девойки с приличен външен вид, които да удовлетворят нелепите му на пръв поглед прищевки. В друга негова обява пък пише: „Млад и красив мъж търси момичета/жени за фетиш модели. Фетишът е гъделичкане, като основно ще бъде гъделичкано момичето/жената. Няма ограничения за възрастта. Условията е да сте красиви, да имате голям гъдел и да се смеете много, като ви гъделичкат. Заплащането е много добро.”. За всеки случай това негово предложение е преведено и на англйски език, за да може чужденките да не се чувстват пренебрегнати. „Владея добре английски, така че националността не е от значение”, казва той.
Под обявата му има не липсват и запитвания за изисквнията. Мъжът обаче отговаря лаконично: „Да си момиче/жена, да си красива, да имаш голям гъдел, да се смееш много като те гъделичкат. Списъкът е кратък”. Категоричен е обаче, че не би губил времето си с девойка, която не изпитва силен гъдел, защото по този начин няма да получи удоволствие и занятието ще се обезсмисли. „Няма как да симулират смях в продължение на час, защото си личи, така че ако нямат гъдел, няма никакъв смисъл”, казва той.
Освен всичко останало, младият фетишист е убеден, че неговата обява многократно превъзхожда останалите, тъй като парите са лесни и бързи и се изкарват единствено със смях. „Това ще са най-лесно изкараните пари! Кой друг би платил за същото?!”, твърди младока.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.