Ковид-19 не лови проститутките край шосето (Популярните в цяла България жрици въртят орална за десетачка

0


Старата традиция проститутки да съблазняват загорели за плътски ласки шофьори продължава. Млади и вехти „шоколадови” булки дебнат по магистралата от София за Ботевград с надеждата, че ще се намери някой, който „да набие спирачка” при гледката – къса пола, тясно яке и разчекнати крака в тънък чорапогащник, въпреки ноемврийския студ. Търговията с женска плът върви и нищо, хеле пък епидемията от Ковид-19, не е състояние да я спре, писа Уикенд.

Местните ги наричат Клеопатри, защото били красиви и умни като известната египетска владетелка Клеопатра, прелъстила двама римски владетели – Марк Антоний и Юлий Цезар. Мацките ръкомахат, правят знаци с уста, въртят очи и гледат с надежда всеки, които намали скоростта.

Предпазни маски, разбира се, нямат, дезинфектанти не носят, обаче имат лубриканти и презервативи. Не вярват и в съществуването на Ковид-19, защото заразно болни не познавали. Лесно говорят, но не дават да се снимат. Имали сериозни семейства и любими мъже, които не знаели, че проституират.


„Нас това нещо – коронавирусът, не ни лови. Ние сме с доказан имунитет. Вечно на крак. Няколко вируса сме изкарали, може и този модерният да ни е минал, но да не сме разбрали. Няма и как да разберем. Работим, пари ни трябват! Всяка от нас по няколко гърла храни. Младите събират пари да ходят в Италия, там ще работят същото. Бизнес има, не можем да се оплача.


Аз съм на 36 години и не зная дали съм млада или стара. От 20-годишна съм на магистралата. Имам син на 21, който не знае с какво се занимавам. Ако види снимката ми някъде, ще откачи. Имам и внуче на една година. Какво да кажем на него: „Знаеш ли, че баба ти е проститутка?”. Такива неща не се признават, защото ще доведат до разправии, детето и внучето ще ме намразят. Като излизам, казвам, че отивам по задачи. Помагам по кафета, чистя – така съм обяснила. Истината е, че сутрин си вземам чаша кафе и заставам на определено място. Паля си цигарката и чакам. Понеже се работи нервно, пуша по 2-3 цигари.


Животът ми е бил много тежък, защото родих на 15 и нямах време да са изуча. Бях много влюбена и загубена. Познавам буквите и малко мога да чета, но съм забравила как се правеше четенето. Не го практикувам. С мобилен телефон се оправям, разговарям с приятели.
Мъжът ми ме напусна с пеленаче на ръце. Какво ми оставаше – хайде, хванах най-древния занаят. Така му викат на нашето, защото наистина си е занаят и не от всяка жена става проститутка, защото някои са гнусливи, други се страхуват да не пипнат нещо. Ние сме чисти. В дамската си чанта винаги имам мокри кърпи и винаги забърсвам господата, преди да почнем любовта. Не ми се сърдят. И аз ги разбирам, като не пускат невестите, ние за какво сме – крепим чуждите семейства, но не давам да ни снимате, защото ще развалим нашите”, размишлява палавата Лиза, както сама пожела да я наричаме нашата героиня и която вярва, че който прави добро един ден, ще получи добро от Господ. Който върши зло – такова и щяло да го стигне.


Поради тази причина не кълняла, когато някой шофьор я подминел или пък попадала на хитрец, който се възползвал от услугите й, а след това грубо я натирвал пред вратата. За по- горещите сцени Лиза и кавалерите й предпочитали по-затънтени места, далеч от главния път. Така хем правели любов, хем освобождавали мястото за друга нейна колежка, която на воля да маха с ръце и крака, за да привлече мъжко внимание. Свирката гонела цена от 10 лева, а за под 20 не си заслужавало да се съблича.
Всяка улична девойка имала твърда клиентела – шофьорите-любовчии били едни и същи. Имало и такива, които открито им се присмивали. Други ги заговаряли, но така и не се решавали да правят любов.

„И на нас ни е трудно. Ако имахме работа, нямаше да висим тук по цял ден. Стресиращо е да си на улицата, защото се крием от полицаите. Карат ни се, че правим срамотии посред бял ден. Имало малки деца, гледали ни. Ми то и нашите деца са малки, ама на 14-16 вече знаят какви ги вършат възрастните. Сами напират да са на улицата. Сексуално много добре са възпитани, как да ги спреш. Сами искат да се борят за хляба си. Не е никак лесно. Има клиенти, които след като ги обслужиш, налитат на бой, за да не платят. Хубава работа, ама българска му викам аз на туй. Вися по два часа права, после за десет минути в чужда кола на топло и хайде „чао”, признава за тегобите си друга жрица на любовта, която не се представя.  
Проститутките край Ботевград са известни в цяла България. Повечето от тях лятото гастролират по морските курорти, а наесен се връщат по родните места, бръмчейки дори в района на Околовръстното шосе и край аерогара „София”.


През 2011 г. феите на любовта от Ботевградско попаднаха в специална полицейска разработка,, наречена „Пеперудите”. В нея участваха антимафиоти от ГДБОП,  криминалисти от областната дирекция на МВР – София и Районното управление на полицията в Ботевград. Беше образувано досъдебно производство по няколко текста от Наказателния кодекс – склоняване към проституция, трафик на хора с цел сексуална експлоатация, пране на пари и организирана престъпна група, която се занимавала с нелегално производство на цигари и алкохол. Задържан бе и прекият им началник, известен с прякора си Пинко, който почина през 2016 г. Униформените се натъкнаха и на тетрадка, в която старателно било вписвано коя жрица какви приходи дневно докарва на фирмата.
„Днес нещата не са по-различни. Жените, които стоят край платното са инструктирани как да се държат от по-опитните в бранша. Преди да бъдат пуснати на улицата са проверявани от мъже-охранители. Проверката е тип оценка и качествен контрол. Не всяка желаеща може да излезе на асфалта и да маха на камионите. Само избраните за целта. Един мъж отговаря за няколко палавници. Не виси до тях, ама стои в крайпътно заведение. В случай на беда, жрицата може да му подаде сигнал. Има и опция за GPS проследяване на локацията на жените, чрез мобилните им телефони. Почти всички влизат доброволно в занаята. Някои водят и дъщерите си. Други са обучени да обират клиентите си. Всяко едно разсейване може да бъде използвано.


По неофициални данни средно по 5 жени на ден стават проститутки. Печалбата за сводник на месец от една е около 10 000 бона. Говорим за средна ръка жени. 90% от тях  си имат отговорник. Никоя не смее да си позволи своеволия.


Момичетата край Скравена и околните села са изключително популярни с услугите си. Родом са от Мездра, Враца, Ботевград и София. Предлагат всякакви екстри. От тях може да си купиш дори забранени от закона вещества. Винаги намират приятел, който ги доставя до няколко минути”, разкриват врели и кипели в древния занаят, чиито труженички дори Ковид-19 не може да уплаши.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.