Един от Негованските касапи гасне от рак

0

 От рак на мозъка гасне в ареста 47-годишният касапин Георги Нанчев, който е обвинен в убийството на треньора по борба и съпругата му Марияна, пише „Галерия“. На топло е и колегата му Пламен Шляпашки, който през лятото на 2019 година застреля възрастното семейство, а партньорът му Нанчев им отряза главите за, да се съберат в бидони, които изхвърлиха край Негован.

Нанчев и Шляпашки се топят един за друг за жестокото престъпление. Георги Нанчев няколко пъти поиска да излезе от ареста, но не го пускат. Шляпашки се е примирил със съдбата си и чака прокуратурата да вкара делото в съда. Разследването по-жестокия криминален случай още продължава.

Запознати с разследването твърдят, че държавното обвинение ще поиска доживотен затвор и за двамата изверги, които си  признака часове след като бях арестуван.

 Освен в главата Георги Нанчев има тумор и на белия дроб. Мъжът се стопил от заболяванията.

На последното заседание на съда по мярката му за неотклонение изкарал и поредна версия за участието си в убийството на семейство Атанасови. Според него Шляпашки застрелял двамата старци в дома им, а след това насочил пистолета към главата на приятеля си. Предполага се, че това е станало в състояние на щок и адреналинът от извършеното току-що убийство.

Нанчев твърди, че бил принуден от Шляпашки да отреже главите на двете жертви и да ги вкара в предварително подготвените бидони. Версията му обаче се опровергава от доказателствата по делото. След убийството и откриването на труповете двамата продължили да се движат заедно, ходили са си на гости и похарчили ограбените от Атанасови пари.

Двамата се проверяват и за други неразкрито убийство на възрастни хора. Но досега няма доказателства за подобен случай.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.