Съдят за убийство на DJ свидетел срещу Васил Божков

0

Съдят за убийство на DJ свидетел срещу Васил Божков

 51-годишният Константин Бухлев, който е един от свидетелите срещу Васил Божков като поръчител на четири покушения, се изправя пред окръжния съд във Варна за убийство, пише Галерия.

Жертвата Тодор Тодоров е известен в морската столица като диджей Теди или Тошко Генерала. Той беше убит в нощта 26 февруари 2015 година. Криминалистите преброиха седем прободни рани и намериха ножа. Извършителят така и не беше открит в следващите години.

 Бухлев е от София, а поръчителят на убийството Григор Колев е от Варна. Още не е ясно как двамата са се срещнали и има ли посредник.

Според прокуратурата Григор Колев е поръчал диджей Теди заради жена която е живяла с него на семейни начала А преди това е била негова любовница.

Пътя от 20 хиляди евро за убийството му.

 Според запознати с разследването около случая има и много други мистерии. Бухлев  е бил десничар. Точно дясната му ръка била оперирана и обездвижена до края на януари 2015 година.

Три седмици преди убийството на диджея разследващите имат свидетели които го разпознали при бягство в тъмнината по осанката.

Мюускулест Съдят за убийство на DJ свидетел срещу Васил Божков

 51-годишният Константин бухлев, който един от свидетели срещу Васил Божков като поръчител на четири покушения, се изправя пред окръжния съд във Варна за убийство.

 Жертвата е Тодор Тодоров е известен в Морската столица като диджей теди или Тошко генерала. Той беше убит с нощна 26 февруари 2015 година. Криминалистите преброиха седем прободни рани потропва и намериха ножа. Извършителят така и не беше открит в следващите години.

 Бухлев е от София, а поръчителят на убийството Григор Колев е от Варна. Още не е ясно как двамата са се срещнали и има ли посредник според прокуратурата Григор Колев е поръчал диджей теди заради жена която е живяла с него на семейни начала А преди това е била негова любовница. Пътя от 20 хиляди евро за убийството му.

 Според запознати с разследването около случая има и много други мистерии Google е бил десничар точно дясната му ръка била оперирана и обездвижена до края на януари 2015 година три седмици преди убийството на диджея разследващите имат свидетели които го разпознали при бягство в тъмнината по осанката

Той не се признава за виновен както и поръчителят Колев.

Константин Бухлев нашумя през 2016 година когато стана защитен свидетел по делото за атентата срещу Алексей Петров от октомври 2015 година- седем месеца след убийството на диджей Теди. Германска лаборатория го посочва като извършител на убийството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.