Млад любовник променил Кървавата Мила,изкарал я от престъпни схеми

0

Млад любовник променил живота на Мила Георгиева- единствената дама, която е ръководител на две престъпни групи, разбивани от полицията и прокуратурата, пише в новия си брой „Галерия“.

 Бизнесдамата станала известна с данъчни престъпления, дрога и съмнения за поръчкови убийства, се преобразила и била неузнаваема, дори и за най-близките си роднини. Вече не участва в схеми и е загърбила контактите си в подземния свят. От обкръжението й обясняват това с поредната й любовна връзка с мъж, който бил доста по-млад и нямало нищо общо с ъндърграунда. Мила щяла да отпразнува рождения си ден с любимия.

Мила Георгиева нашумя през 2012 година. Тогава антимафиотите за първи път атакуваха къщата й в Бояна по разследване за данъчни престъпления. Тогава Мила е близка на Иван Танев – Универсалния, който избяга от България. Мила беше хваната на летище в Сърбия на път за Дубай, където се криеше тогавашният й партньор с когото по-късно влизат в люта война. През април 2015 година беше втората атака срещу Мила по разследване за поръчкови убийства, палежи, разпространение на дрога. Тогава спечели и прякора Кървавата Мила. Бяха задържани много от роднините – роден и доведен брат, както и бившият й мъж Михаил. Синът й Мартин беше обявен за издирване, защото ръководил бандата заедно с нея. Днес от всички обвинения са останали само тези за дрогата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.