Иванчева заболя от клаустрофобия, любовникът я заряза

0

Осъдената на две инстанции за подкуп Десислава Иванчева се ожали пред съда, че страда от липсата на пространство в жилището си, където е под домашен арест. Бившата кметица на столичния район Младост е поискала по-лека мярка за неотклонение, за да можело свободно да излиза от къщи и да се разхожда в отворени пространства, писа „Галерия“.

Сега тя чака решението на Върховния касационен съд по присъдата от 8 години затвор на втора инстанция. Скандалната чиновничка беше арестувана с 56000 белязани евро подкуп през април 2017 година. Парите взела от строителния предприемач Александър Ваклин, за да му даде разрешително за строеж. Сумата е само малка вноска от договорените един милион лв. за няколко обекта на Ваклин в Младост.

След задържането Иванчева лежа в ареста година и половина, после магистратите се смилиха и я пуснаха да стои затворена вкъщи.

Корумпираната кметица явно страда от липса на свободни пространства около себе си. Затова отново иска да бъде пусната с подписка или под парична  гаранция.

Апартаментът на Иванчева бил много малък – хол и бокс и това я побърквало. Запознати се характера й коментират, че това състояние се дължи на нейната свръхемоционалност.

Тя не се свъртала на едно място и заради огромна лична драма. Наскоро любовникът й я зарязал Той е съмнителен бизнесмен, който по време на кметуването натрупало доста пари от договори с район Младост.

 Друг от мотивите на Иванчева да отпадне домашният арест са инвитро процедурите, на които се подлага от две години за да забременее. Заради това често й се налага да посещава  столична клиника, за което отново иска разрешение от съда.

 Преди биологичен материал давал бившият й  вече любовник, но след раздялата разчитала на банката на доброволци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.