ВИП сутеньорка пропя срещу Васил Божков! Зорница водела проститутки в офиса му и прибирала по 2 бона за момиче

0

Укриващият се в Дубай и задочно обвинен за 18 престъпления хазартен бос Васил Божков е плащал по 2 хиляди лева на сутеньори и на засукани красавици, за да му водят елитни проститутки директно в централния офис на „Нове холдинг“ на ул. „Московска“. Това са признали пред разследващи полицаи няколко момичета със засекретена самоличност, пише Уикенд.

До този момент само една от сексуалните жертви на Васил Божков се е съгласила да свидетелства, че е била изнасилена от Черепа, макар след половия акт да е прибрала 5 хиляди лева. Според показанията на момичето, тя не е знаела, че трябва да прави секс с хазартния бос. Нейна приятелка й казала, че Божков я харесал в нощен бар и искал да се запознае с нея. Когато момичето било закарано в офиса на „Московска“, Черепа й се нахвърлил и я принудил против волята й да правят секс. Хазартният бос преустановил половия акт едва когато

жертвата му се разплакала и започнала да крещи.

Като обезщетение момичето получило 5 хиляди лева, а на изпроводяк охранителите на Васил Божков я предупредили да си мълчи за преживяното.
Според признанията на няколко девойки, които обаче са отказали да станат защитени свидетелки срещу Черепа от страх за живота си, хазартния бос е ползвал услугите на няколко опитни проститутки, както и на приближения си Георги Божилов – Тениса, за да се снабдява със свежа плът. Божков плащал по 2 хиляди лева премия за всяко ново докарано момиче в офиса му, като понякога черпел и хора от свитата си с проститутки. Блудниците пък прибирали по 5 хиляди лева на тръгване от офиса на „НОВЕ холдинг“.
Сред изявените сутеньорки на Васил Божков била красавицата Зорница Йорданова, която имала на разположение няколко силиконови красавици. Зорница вербувала момичетата от актуални барове и дискотеки в София и ги придумвала да проституират заедно с нея, като тя им намирала клиенти. Освен с Васил Божков, сутеньорката работела и със заможни руснаци и араби, както и с други родни представители на едрия стопански елит.
Запознати с разследването срещу олигарха от Велинград разкриват, че през последните месеци Зорница е била разпитвана на два пъти за сутеньоската си дейност и отношенията си с Васил Божков. Тя признала, че

водила проститутки на Черепа,

но че нито една от жриците на любовта не е била насилена срещу волята си. Няколко момичета, съгласили се първоначално да проговорят за сексуалните извращения на Васил Божков, обаче впоследствие се отметнали от думите си. Заради това съществуват съмнения, че Черепа има своя къртица по високите етажи на МВР, която го информира за хода на разследването и разпитите на свидетели и жертви.
Тъмното сексуално досие на Васил Божков бе разсекретено в началото на годината.
До този момент от Специализираната прокуратура обаче не дават информация колко са сексуалните жертви на Васил Божков и дали той ще бъде съден за серия от изнасилвания. Едно от обвиненията срещу Черепа е за изнасилване, което обаче не е осъществено докрай. Според запознати, става въпрос за случка в офика на „Московска“, при която Васил Божков силово разсъблякал закарано му от Жоро Тениса момиче, но не успял да се съвкупи с нея заради проблем с ерекцията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.