Хунта! ГДБОП нахлу погрешка в апартамент с бебе, биячите отиват на съд

0

Малоумните биячи на хунтата – ГДБОП, нахлу погрешка в апартамент на младо семейство с бебе. Баретите разбили вратата и сложили белезници на мъжа, след което претърсили жилището, разказаха пред bTV потърпевшите.

Миналата седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура извършиха акция в София по разследване за организирана престъпна група за рекет, имотни измами и разпространение на наркотици. 

Акцията на ГДБОП бе проведена в столичния квартал „Левски Г“. 

Десислава Крумова, роднина на потърпевшото семейство, която живее в съседство на разбития апартамент, разказа, че около 6 часа сутринта е чула голям трясък от бутане на входната врата. 

„Показах се през прозореца и попитах какво става. Един господин се показа и каза „Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП“, обясни Крумова. 

Крумова казала на полицаите, че в жилищетоживеят дъщеря ѝ заедно с мъжа си и бебето им. Баретите обаче започнали да я обиждат „Млъкни, боклук!“

ГДБОП разбили вратата на семейството и повалили мъжа на земята, след което му сложили белезници. 

Никой от полицаите не се е представил. Потърпевшият ги е попитал какво става, а полицаите му казали, че „ще разбере от телевизията“. 

Мъжът твърди, че са използвали и електрошок върху него. Той видял, че ритали и съпругата му, която наскоро е родила. 

Попитали го дали се казва Станислав, а той отговорил, че очевидно търсят друг човек. След справка на органите на реда разбрали, че са сбъркали адреса и за секунди изчезнали без да кажат нищо. 

По-късно дошъл шефът на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината била, че ги объркала навигацията им.

Семейството е категорично, че ще търси правата си и то не толкова заради материалните щети като разбитата врата, а заради психическия стрес и отношението на полицаите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.