Майката на Кристиан, убиецът на Милен Цветков, отървава затвора

0

Десислава Николова, майката милионерка на убиеца на Милен Цветков Кристиан Николов, ще се измъкне без последствия за убийството на пътя, причинено от отрочето й. Бизнес дамата и родственица на алкохолния олигарх Миню Стайков, е с повдигнати обвинения, че е предоставила джипа „Ауди“ Q7 на дрогирания си син. Тя даже бе арестувана непосредствено след катастрофата, но излезе под гаранция от 100 000 лева.


Показания, дадени от годеницата на Кристиян – Симона, както и от неговия приятел Георги Иванов, обаче оневиняват майката на джигита. И двамата младежи твърдят, че Кристиан тайно и без знанието на родителката си взел ключовете от джипа. По това време майка му била извън София на почивка за великденските празници. Не е ясно каква е била тази почивка, тъй като по това време цялата държава спазваше карантина заради Ковид-19.


От прокуратурата обаче твърдят, че Кристиан и други пъти е засичан зад волана на джипа, който се води собственост на една от фирмите на майка му. Въпреки това юристи твърдят, че е малко вероятно Десислава Николова да получи присъда ефективен затвор – синът й е пълнолетен, а тя действително не е била в София по време на смъртоносния инцидент, писа Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.