Тв звезда шпионира за службите!(Водещата предразполага любовниците си към откровения със „серум на истината” в питието)

0

Атрактивна водеща, която от години се подвизава в различни телевизии с лековати предавания, които са евтини външни продукции, се оказа високопоставена агентка на службите. Това разкриват пред „Уикенд” няколко източника, отлично запознати с приключенията на въпросната дама. Те уточняват, че въобще не е ясно докъде се простират ангажиментите й към ДАНС и откъде започват услугите, които тя прави за частни лица.

От години тв звездата ползвала статуса си на шпионка, за да върши безобразия, включително и тежки икономически прегрешения, които обаче благодарение на връзките й с магистрати, включително и неочаквано високопоставени, оставали без наказание. Десетките сигнали, подадени срещу нея, изобщо не са разследвани. Поради изключителната непристойност на доносничката, засега ще спестим името й, като оставяме на интелигентната ни аудитория сама да се досети коя е медийната Мата Хари.


Другата причина да не я назовем е, че и самите жертви, попаднали в капана й, предпочитат да мълчат. А списъкът в любовното й тефтерче е пълен с респектиращи имена на мъже с високи позиции в политиката и бизнеса. В него има и кинаджии и телевизионни продуценти от чужбина.


Водещата умело флиртувала и се предлагала на заможните и авторитетни мъже, обясняват източниците ни. Общото между любовниците й е, че те са не само богати, но и с определено влияние в обществото, което пък ги прави много интересни за спецслужбите.
Преди да вкара в леглото си поредния „обект” за разработка, брюнетката тайничко сипвала в питието му специални вещества, или както ги наричат източниците ни, „серум на истината”, с които им развързвала езиците за признания и откровения. След това ги записвала, което при нивото на съвременната техника е фасулска задача. След това с получените видео компроматите бизнесмените и политици били държани в тотална зависимост, казват източниците ни. Според тях с времето по-голямата част от „агентурната” работа на телевизионерката започнала да е за „лична консумация”, иначе казано за нейна употреба и изнудвания.


Водещата била вербувана преди много години, когато се подвизавала като стажантка в националната телевизия.

Тогава тя оплела в любовните си мрежи един от директорите на БНТ. След този удар от службите оценили високо качествата й на шпионка без задръжки. След време, благодарение на заслугите си като доносничка, тя започнала успешно да се мести от телевизия в телевизия с глуповати предавания, на които обаче се дава ефир. „За нея е много важно да е на екран – обясняват източниците ни. – Цялата си кариера гради върху това да е разпознаваемо лице от телевизията.”


Госпожа аферистката, която според източниците ни, е изключително алчна, започнала да върти безнаказано и различни измами. Разчитала, че колекцията й с компрометиращи видео записи ще я измъкне успешно от всеки заплетен казус. Още повече, че имала в архива си и пикантни сцени с участието на известни магистрати. Това обяснява и защо никога не е правен дори плах опит да се изясни произхода на богатството й. „Само чантата й е над 5000 лева, да не говорим за имотите, част от които е записала на роднини. Само със заплата от телевизията такова нещо не може да се купи” – коментират колеги на авантюристката.


През последните години водещата, която скоро ще прехвърли 50-те и гримът все по-трудно скрива белезите на годините, започнала постепенно да се оттегля от „занаята”. По-точно е да се каже, че все повече се вживява в ролята на маман, смеят се в медийните среди, където са наясно с поливалентните й умения. Вербувала стралетките, които се въртят около нея с надежда, че ще направят кариера в телевизията, като ги убеждавала да прелъстяват бизнесмени и политици и да ги записват. Някои от тях приели присърце шпионските секс мисии, с надеждата, че ги очаква звездно бъдеще в телевизията. Други обаче напуснали дълбоко потресени, като побързали да разкажат из София за непристойните оферти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.