Бум на студентки-проститутки в Студентски град!

0

4% от студентите във Великобритания са принудени да продават телата си, за да набавят необходимите им средства за живот, които за острова са около 800 паунда месечно. Заради коронавирусът и карантината, секторите като хотелиерство, туризъм и ресторантьорство са пред колапс, което лишава младите хора от приходи. Немалка част от тях обаче са намерили друг начин за оцеляване – проституцията, за която криза нямало.
Без да са правени подробни анкети и статистики, може да се каже, че подобно е положението и у нас. Същински бум на студенти и от двата пола, които продават телата си, се наблюдава у нас в последните месеци.

Преди пандемията половината от младежите бачкали по различни увеселителни заведения. Когато през март хлопнали кепенци, завъртели „бизнеса” на 180 градуса. Момчета и момичета масово се преориентирали към най-стария знаят, а популярни нашенски сайтове се изпълнили с интересни обяви. Девойките твърдели, че предлагат почистване по домовете и наричали себе си „хигиенистки за душата”. Интересното било, че вместо с парцал и кофа, публикували снимки по потничета и напращял бюст. Цената на почистването варирала от 30 до 60 лева за час. По-отраканите пишман студентки вземали и транспортна такса – за бензина, който сипвали в автомобила си. Тя се движела между 10 и 20 лева в зависимост от разстоянието. Девойките изрично уточнявали, че не правят секс, а просто чистели домовете или по моникини, или чисто голи, въоръжени само с ръкавици и предпазни маски.


Друга част от студентките се преквалифицирали на масажистки.

Преди да започнат работа в многобройните студия в София, минавали на курсове при доказани в бранша мамани. „Отлежалите” дами ги въвеждали в областта на масажа и учели как да се държат с клиентите. Каквото и да им говорели мъжете, жените трябвали да са на ниво, да се усмихват и в никакъв случай да не бъдат груби.
„Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Любопитна ли си да разбереш каква е тя? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Предлагаме гъвкаво работно време и пространство за творческа изява.


Търсим хора с отворено съзнание и желание за учение, които са ключов фактор за успех както във финансов, така и в личен план. Може да направите лична промяна и да бъдете част от нашия екип. При интерес, ще очакваме с нетърпение вашето СV, прикрепено със снимки в цял ръст и лице по вайбър”, гласят повечето обяви, на които закъсалите студентки кълвели като лапнишарани.
Телата си предлагали и момчета под тридесет години. Те описвали себе си като изкусни танцьори. Офертата им включвала почасова компания за самотни дами и задушевни разговори на всякакви теми. Цените били почти като при момичетата. Сред тях също имало жертвоготовни масажисти, които в интерент обяснявали, че „не правят секс”, но веднъж пристигнали в дома на мераклиите за любов, обръщали плочата.


„Тази години у нас се удвои броя на проституиращите студенти. Оплакват се, че заради коронавируса нямат работа.

Любителите на платени ласки са все едни и същи – това се засича по адресите, на които бръмчат момичетата ни. С времето те се научават да хитруват. Сприятеляват се с различни мъже, укриват част от заработеното и се налага да бъдат вкарвани в правия път. Следят се и телефонните им разговори. Пак по същата причина – да не укриват доходи. Всички казват, че ще работят известно време, но с годините им се услажда да печелят пари по лесния начин. Научават се да пренасят и дрога. Студентките, изпаднали в немилост, стават перфектни мулета, защото нямат избор. Ако искат да не спят по тавани и мазета, бачкат. Колкото са жените, толкова са и житейските им истории.


Една от най-добрите в занаята е Мия Китайката.

Наричат я така, защото е с леко дръпнати очи и върти всевъзможни номера. Винаги е иновативна. За пет месеца в занаята си купи чисто нова кола. Няма работно време и винаги е готова за приключение. Кодовите думи за нея са „да разтягаме мускули”, „да раздвижим телата”, „да пием вино на сляпо” и още куп неща, склоняващи към палави креватни приключения. Общо-взето всяка проститутка си има код за поръчване. Китайката си е избрала спортни термини за еротичната гимнастика, която предлага. При нея върви и търговията със забранени вещества, наглеждането на болни старци с имоти в центъра на столицата, документни измами, точене на ДДС. Въобще от една бедна студентка, за месеци се превърна във финансово проспериращо момиче, чиито съседи знаят, че не работи никъде, но въпреки това преуспява в живота. На родителите си е обяснила, че има приятел, които я издържа. Помага и на тях финансово. Погасява всички техни битови сметки. Дори и да са досещат от къде наистина й идват парите, мълчат, защото вероятно и те са в немилост”, разкриват пред „Уикенд” запознат с най-древния занаят.


Малка част от българските студентки са проституирали най-редовно още в края на 90-те години на миналия век. Това било единственият начин да не умрат от глад и шанс да платят на някой виден преподавател, че да си уредят изпитите. Повечето приключвали със следването още в края на първи курс. После се залавяли на „доходна работа” и започвали да бръмчат по адреси, масажни студия, бардаци. За пет години по-оправните от тях дръпвали финансово, сдобивали се със собствени жилища, купували си и диплома от определен ВУЗ. После продължавали в ролята на „нощни пеперуди”, но вече имали основа, която им позволявала да живеят по-спокойно. Някои успели да се задомят за достопочтени господа, други развъртели дребен бизнес, а трети, макар и ветеранки, продължавали да „бичат на тръстиката”.


„По данни на социологически проучвания от 2017 г. Румъния е на първо място по износ и вътрешно потребление на жрици, второто място се заема от Русия, а третото от България, която очевидно е изпреварила „отличничката” Украйна. Реално погледнато, по брой проститутки България е първа в Европа на глава от населението, защото сме около 7 милиона, румънците са 22 милиона, а руснаците – 141 милиона. Секс за пари правят сервитьорки, барманки, певици, манекенки, студентки, ученички. Във всеки български град има публични домове. Само в София те са над сто. Всичко е под контрола на млади и мускулести сводници. Трафикантите по закон се наказват със затвор, но в България държавата прибира под масата своя дял от печалбата. Случва се полицията да разбие някой бардак, но доста рядко. Това става само, ако собственикът е станал неудобен или е решил да не плаща редовно такса спокойствие.


Момичетата се вербуват лесно от опитни сводници, които им говорят любовни приказки, стават им гаджета, а когато видят, че девойката е хлътнала, почват да я лансират – уж за пари, временно, докато закърпят положението финансово и се оженят.

До брак, разбира се, така и не се стига. Има студентки, вкарани в занаята и от свои приятелки. Просто търсят лесен и охолен начин на живот.


У нас най-големият развъдник на проститутки от години е Студентски град. Младите хора сами се предлагат. Масово са го ударили на курвалък, защото им е трудно да оцеляват. Родителите им нямат финансови възможности. Всяка събрана стотинка наливат в образование, без да подозират как всъщност се изхранват наследниците им”, коментират врели и кипели в древния занаят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.