Мегз натопила бившия си Рончев за наркотрафик

0

Самосъздалата се дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз стои зад ареста на бившия си годеник Румен Рончев, който бе закопчан при полицейска акция в Турция на 5 септември и обвинен като бос на канал за трафик на дрога, писа Уикенд.

Срещу Рончев са повдигнати тежки обвинения, след като в негов камион ченгетата откриха 28 кила марихуана в района на Одрин. Бизнесменът от Пловдив лежи в арест в Турция заедно с шофьора на камиона и е застрашен от присъда от 15 години затвор, каквото се дава в южната ни съседка за трафик на наркотици.
Близки до Румен Рончев разкриха пред „Уикенд“, че арестуваният транспортен бос е натопен за наркодейността си от доскорошната си възлюбена Миглена Каканашева – Мегз, с която се раздели само преди няколко месеца. Дизайнерката от Раковски била наясно с тайния бизнес на вече бившия си годеник и му

устроила грандиозно отмъщение в Турция.

„Мегз има солидни контакти сред турските митничари и полицаи, тъй като от години вкарва конфекция от южната ни съседка. Новият интимен приятел на Каканашева е турчин, а неговия баща е полицейски инспектор. Заради това и Румен е закопчан в Турция, като е бил примамен от ченгетата да се яви на място при тях“, разкрива запознат с аферата.
Според думите му, Румен Рончев от години изкарвал марихуана за Турция, където пласирал дрогата по 15 000 евро за килограм. Очевидно транспортния бос е имал неблагоразумието да сподели тази информация с Мегз във времето, в което се радваше на любовта й. Тогава дизайнерката със специфичен говор даже ръководеше транспортната му фирма и чрез нея вкарваше конфекция от Турция за модния си бизнес.
Съмненията, че Румен Рончев е бил натопен от някого за наркодейността си идват от начина, по който той бе закопчан. На 5 септември привечер камионът влязъл на турска територия, а малко по-късно е спрян от полицаи. Следва тараш на камиона, след което ченгетата принуждават шофьора на тежкотоварната машина да се обади на собственика на фирмата.
Румен Рончев е

подмамен да пристигне в Турция

от шофьора на камиона, който е инструктиран от ченгетата да му съобщи, че е минал необезпокоявано границата, но машината му се е повредила и не може да продължи. Така след няколко часа транспортният бос се озовал до тира край Одрин и веднага е арестуван.
След удара на турските ченгета става ясно, че пловдивският транспортен бос е бил следен от дълго време, след постъпила информация, че камионите му са замесени в трафик на дрога. Тамошните власти все още не били установили от колко време каналът е бил активен. Според първоначалната им информация наркотрасето се използвало поне от няколко месеца.
„Зад акцията в Турция стои Миглена Каканашева – Мегз, която се е зарекла да съсипе Румен Рончев и да

сложи ръка върху транспортния му бизнес.

Самата тя също е замесена в трафик на наркотици за Турция – от години вкарва марихуана в южната ни съседка“, твърди източник на „Уикенд“ от обкръжението на закопчания транспортен бос.
Румен Рончев не за първи път си има ядове с правосъдието заради Мегз. През септември 2018 г. дизайнерката обяви за откраднат джипа си „Мерцедес“, застрахован за над 100 000 лева. Впоследствие се оказа, че немското возило не е откраднато, а става въпрос за застрахователна измама. Мегз се оплакала на любимия си, че не може да плаща вноските на возилото и той организирал фиктивната кражба. За това престъпление Румен Рончев лежа няколко месеца в ареста, преди да се признае за виновен и да слючи споразумение с прокуратурата. Така Рончев получи 3 години условна присъда, а Мегз – 2 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.