Маринела Арабаджиева опитала да се самоубие след телефонен разговор с мистериозен мъж

0

Опитът за самоубийство на Маринела Арабаджиева всъщност е опит да се успокои след телефонен разговор с неизвестен мъж, твърди „Галерия“, позовавайки се на отлично информиран източник, близък до семейството на хотелиерите.

 На 15-ти юли бизнесдамата е била в къщи под домашен арест, а съпругът й Ветко е в болницата на затвора. Двамата и още пет души, сред които и синът им Вълчо, са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари. Само главата на семейството е за постоянно в ареста.

 Маринела преживява тежко рухването на империята след обвиненията, престоя в ареста и за парите от Антикорупционната комисия, която ще ги съди за 380 милиона лева.

 В опит да спаси реномето на фамилията си Маринела е търсила подкрепата на няколко влиятелни личности, на които Арабаджиеви са помагали в миналото. Често избухвала в плач, докато е под домашен арест, и споделила с близките си, че хората са неблагодарни.

Малко след поредния телефонен разговор с човек, който има отношение към бизнеса им с хотели и заведения, Маринела вдигнала опасно високо кръвно. Панически посегнала към таблетките Хлофазолин и започнал да пие хапчетата едно след друго. Те й били предписани отдавна и постепенно увеличава дозата по лекарско предписание.

След като ги изпила обаче, се почувствала още по-зле, обадила се на една от дъщерите си и е откарана в болница. Била в несвяст и едва обяснила какво се е случило.

 Седмица по-късно състоянието й се  стабилизирало. Тогава е прегледана от психиатър по нейно настояване. Точно на него обяснила, че се чувства безпомощна и няма надежда за бъдещето, получавала и паник атаки.

Маринела не е казала директно, че е направила опит за самоубийство, Това са тълкувания на юристите по делото, които се опират на изводите на психиатъра.

 Според него тя може да посегне на живота си заради стреса, на който е подложена, и заради проблемите си със здравето, които се обостриха докато лежа в ареста“, допълва източникът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.