Куката вече е бита карта, всички го изоставиха, бизнесът му се срина

0

 Камен Балбузанов-Куката е бледа сянка от реномето си от близкото минало. Плевенският гангстер е изоставен от най-приближените, които бяха до него преди да влезе в ареста през май 2017 година, разказват негови съграждани, които често го виждат по улиците на града сам или със съпругата му, без охрана, скъпи коли и силиконови красавици около него пише „Галерия“.

Куката излезе от ареста преди два месеца след четири години зад решетките. Осъден на първа инстанция като шеф на престъпна група за изнудване, действала в Плевен няколко години. Пуснаха го защото наказанието му е четири години, които вече прекара в килията.

 Срещу него има още едно висящо дело в Специализирания наказателен съд като лейтенант в бандата на чуковете и отговорник за пазарите на дрога в Плевен и Русе.

 Докато лежал в ареста, целият бизнес на Куката се е сринал. Той има охранителна фирма, която формално е на подставено лице. Тя е свързана с разбиването на бандата му през 2017 година. Притискал местни бизнесмени да сключват договори с дружеството, за да няма проблеми, като в старите мутренски времена.  След като влезе зад решетките, бизнесът на Куката с охрана на магазини и заводи, пропадна тотално, и вече имало нови играчи на пазара.

За да се придвижва, ползвал колата на съпруга си. При акцията срещу него през 2017 година бяха иззети няколко скъпи спортни коли и джипове, които още не са му върнати. Те се водят собственост на богата пенсионерка в Германия

Куката все пак запазил добри отношения с хората от първата банда, заради която го арестуваха- тази на Чуковете от столичния квартал Люлин, действала до 2009 година.

Един от най-добрите приятели на Куката преди да бъде закопчан е  Димитър Желязков – Митьо Очите, с когото го свързват общи корени на силовата групировка групировка ВИС-2.

 Преди Куката да бъде арестуван двамата са разменяли гостувания и имали общи планове за мащабен охранителен бизнес. Докато Куката беше в ареста обаче ГДБОБ удари бандата на Митьо Очите и той още не може да помирише свободата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.