Йожи от „Наглите“ реве да го пуснат от пандиза, рухнал след смъртта на баща си

0

Ивайло Евтимов- Йожи от бандата на „Наглите“ е рухнал психически след смъртта на баща си, пише „Галерия“.

 Това се е случило през 2017 година и оттогава страховития похитител на бизнесмени коренно се е променил.

 Миналата седмица Йожи за пореден път поиска да го пуснат предсрочно от затвора, където лежи от края на 2009 година заради серия от отвличания.

 Осъден е на 18 години затвор, но работи

и постоянно топи от присъдата си. Примерен затворник е, но това не му е достатъчно, за да го пуснат. Остават му повече от 5 години да лежи зад решетките, въпреки че отдавна е на лек режим.

Той няколко пъти искаше да го освободят, но в крайна сметка му отказаха, както и на Любо Гребеца и Данчо Релето от прословутата група. Единствено Прокопи Прокопиев-Културиста не е искал да напуска, защото е рецидивист и няма шанс за това.

Йожи коренно се промени след 2017-та година, когато починал баща му. До последно за него се грижел братът на Йожи в село Лозен, където семейството му  живее.

Самият Ивайло Евтимов няколко пъти е пускан от затвора в отпуск заради добро поведение и винаги се е връщал, за да търпи наказанието си. И още си обвинявал, че е причинило огромен стрес на възрастния си баща покрай ареста си и делото, което приключи през 2014 година.

Йожи така и не успял  да създаде семейство докато бил на свобода. За да изкарва пари, се занимавал с грабежи, автокражби, а накрая на края и с отвличанията. Макар и страховит бандит, бил силно привързан към баща си. Заради загубата му напълнял

побелял и се затворил в себе си.

Малко преди бащата на Йожи да умре, синът му отново поиска да излезе предсрочно от затвора. Това се случи през 2017 година. Софийският градски съд ги пусна, както и друг от „Наглите“ – Любо Гребеца. След разразилия се скандал втората инстанция отмени решението на колегите си и те останаха в затвора. После пак пробваха да излязат, но без успех. Шансът на Йожи да напусне затвора и сега е твърде малък, коментират служители в системата за изпълнение на наказанията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.