ХВЪРЛИХА БОМБАТА! Ето кой е заснел кадрите с голия Бойко! (+Какви ги върши още в леглото)

0

Дни след като в интернет изтекоха скандалните кадри от спалнята на премиера Борисов в „Бояна“, вече е ясно и кой е техният автор.

А именно – компаньонка, близка до Васил Божков. Това твърдят източници от кухнята на ГЕРБ, според които момичето е продало компроматите на Черепа.

Става въпрос за бивша плеймейтка, известна в столичните среди. Името й засега не е известно. Не е ясно и дали е била изпратена при премиера специално с мисия, или в последствие са решили да я използват.

Едно е сигурно – още много пикантни тайни предстои да излязат наяве.

Така например, една друга популярна плеймейтка – Светлана Василева, вече Гущерова, преди години се похвалила пред половин София, че е спала с Борисов.

С хвалбите си стигнала дотам, че да разказва подробно какво обичал премиерът в леглото. Сексуалните подвизи винаги започвали с масаж на пръстите на краката, осъществен с език.

Друг перверзен ритуал на Бойко бил да прибере използвания презерватив във фризера заедно със семенната течност, разказвала Светлана.

През далечната 2002 г. пък столична жрица разкри в медиите, че Борисов държи бизнеса с компаньонки в София. По онова време той бе главен секретар на МВР и прибирал печалбите от деликатния алъш-вериш, пише Jilo.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.