Бургаският арест завря от дилъри начело с Димитър Лудиев, след масирана акция

0

Зад решетките са няколко дилъри на различни нива по дистрибуция на пико и марихуана, научи alarma.bg

Масирана полицейска акция тече на територията на Бургас. За последните два дена са задържани няколко дилъри на различни нива по дистрибуция на пико и марихуана в района на морския град.

Екип на Флагман, стигна до информацията, че единият от арестуваните при операцията срещу наркоразпространението е Димитър Лудиев. 24-годишният младеж е хванат посред бял ден с пико в бургаския жк. „Славейков“. В района зад блок 16 в комплекса Лудиев и още двама негови авери, на възраст между 18 и 24 часа, са проверени от полицейските служители на Второ районно управление. Оказало се, че в Димитър е намерен и иззет плик с бяло кристалообразно вещество. Той е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление-Бургас.

Както вече съобщихме, други двама бургазлии също влязоха в криминалната хроника на ОД на МВР, които са арестувани с дрога. (ВИЖ ТУК)

В района на кръстовището на бургаските булеварди „Демокрация“ и „Богориди“ служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на 23-годишния Димитър, като намерили и иззели топче с марихуана с общо тегло 4 грама. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

В района на кръстовището на улиците „Стефан Стамболов“ и „Гурко“ е извършена проверка на 24-годишния бургазлия с малко име Иван, като намерили и иззели 5 топчета с марихуана. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

Операция по разкриване на наркоготвачите и разпространителите на територията на град Бургас продължава. Наши източници посочват, че в момента в арестите се намират „малките рибки“, които зареждали стока от други лица и я продавали на пазара.

Вчера в полицейския бюлетин бе отбелязано задържането на 37-годишен мъж от село Драчево, община Средец. На 29 май в дома му нахлули служители от Районното управление в Средец и спецченгета от ОДМВР-Бургас, като намерили плик с бяло кристалообразно вещество – пико, с тегло около 3 грама, а едната от стаите била превърната в малка наркокухня, където дилърът произвеждал дрога. Той разполагал с всичко необходимо да подготовката на наркотици – натриева основа, червен фосфор, бутилка етилов спирт, бутилка спирт, бутилка кислол, разредител, тампони и филтри, газов котлон и две електронни везни.

Оказва се, че това не са отделни случаи, заедно с тях се разкрива останалата част от мрежата за наркоразпространение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.