Мето Илиенски с тайна жена! (Завещава й имоти и резиденцията си за милиони в Бояна)

0

Два,  а не един брака е имал легендарният бос на ВИС-2 Методи  Методиев – Мето Илиенски, разкриха пред „България Днес” източници от подземния свят.

Наред с официалната си вдовица Яна Методиева, Мето е имало и предишна съпруга. Тя е средна на ръст брюнетка с пищен бюст на име Даниела.

Твърди се, че първата съпруга на боса е неговата ученическа любов, с която Илиенски има дълга връзка. Следва брак, но в крайна сметка двамата се развеждат. Въпреки това той остава привързан към Даниела и дори и приписва част от имотите си. Сред тях е баровската му резиденция в столичния квартал Бояна, която струва милиони.

 Към днешна дата голяма част от имотите, наследени от Даниела Методиева, все още са нейни. След малкото продадени е магазин в центъра на София. Негов купувач е иракчанин, който в миналото е бил съдружник на Мето Илиенски, а  в подземния свят е бил сочен за наследник на убития Филип Найденов – Фатик.

 След като се разделя с Мето, Даниела започва да занимава със самостоятелен бизнес и върти успешна търговия.  Години по-късно босът се жени за втората съпруга Яна.

Яна

Той е плътно до нея до деня, в който безследно изчезва. Тъй като Яна е втора жена на изчезналия безследно бос, тя и дъщеря успяват да наследят голяма част от богатството на висаджията.  По молба на Яна Методиева той  е обявен официално за мъртъв.

 Соченият за  финансов мозък на ВИС-2 Методиев е в неизвестност от 29-ти ноември 2003 година.

След среднощно обаждане по телефона Илиенски излиза от дома си за спешна среща.  Изрично настоява да бъде сам и тръгва без охрана, за да не се върне никога повече.

След продължилата години наред съдебна сага вдовицата Яна успя да придобие част от наследство на съпруга си. Сред активите и са две от официалните фирми на Илиенски и апартамент в известната като „Колумбийското посолство” кооперация на столичната улица „Пушкин. В последствие  вдовицата преподава апартамента на футболиста Даниел Боримиров.

 За останалите имоти, прилапани през годините от Методи Методиев, вдовицата няма права.  Оказва се, че малко преди да изчезне Мето успява да се  разпореди с другите си имоти в София.  Като част от тях продава на негови близки. Включително апартамент, купен от майката на нашумелия тези дни Иво Масларов, свързан с убийство на фараонката Станка Марангозова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.