Издирват четирима от бандитите на Сако

0

Четирима бандити от наркогрупировката на Стефан Бонев – Сако са обявени за издирване, защото не са се явили на заседанието  миналата седмица, пише „Галерия”.

Това са Гочо Гочев от Бургас, Калоян Бонев, Веселин Христов и Камен Еленков. До 2011 година, когато бандата е разбита те са сред лейтенантите на Сако и участват с различни функции в наркоразпространението.

Един от тях е арестуван още преди два месеца на остров Бали. Камен Еленков и негов приятел са спипани от полицията там с устройство за източване на банкомати. Това не е единственият близък на Сако, който е задържан там и ще остане дълго в затвора. Същото се случи и с дясната му ръка – Милен Даврански – Катерицата, който излежава присъда за източване на банкомати във Виетнам, докато делото срещу него, боса и останалите се точеше. Това стана и причина процесът да се забави още. Не е ясно кога Камен Еленков ще бъде освободен от ареста на индонезийския остров.

Гочо Гочев от Бургас също се знае къде е. Интересно е, че в същия ден на ареста на Камен Еленков той е арестуван, но в България. Полицаи го спипаха по сигнал, че бърка амфетамини в къщата на родителите си в село Бистрец. Той е минал през няколко банди с дрога, включително и тази на Митьо Очите.

 За другите двама издирвани няма информация да са по арестите и вероятно са в чужбина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.