Кирчо Руския във война с Бандата на чуковете

0

Кирил Киров- Кирчо Руския, се издирва като бос на голяма банда за продажба на наркотици в цялата страна, която оглавил след раздор със старите си авери от Бандата на чуковете, пише „Галерия” в новия си брой.

 Неуловимият гангстер Кирчо Руския е в неизвестност, както и най-приближените му.

Три са версиите къде се крие мистериозният столичанин.

Първата е, че живее в съседна държава. Втората е, че е заминал под чужда самоличност за страна от Азия, а третата- че обитава тайна къща високо в Стара планина, както е било и преди.

 Кирчо Руския е известен като един от най-големите комбинатори в подземния свят, който се нагаждат в различни ситуации и незаконни дейности. Започва с дрогата в началото на новия век като дребен разпространител, но постепенно се издига до лейтенант в люлинската бригада арестувана през февруари 2009 година. Тя е известна като Бандата на чуковете.

Делото още е в съда, а Кирчо руския предаде останалите,

като сключи споразумение и на практика потвърди тезата на прокуратурата. За разлика от него останалите като Любо Чука, Тони Застраховката и много други отдавна не са част от активния криминален контингент.

 През 2009 година той беше арестуван при акция на ДАНС. Издирваха го близо три години, както и други трима членове на групировката, включително и Камен Куката.

 След като постоя в ареста, Кирчо Руския започна нов, по-модерен  бизнес- източване на банкомати. През 2015 година замина за остров Бали, където беше задържан. Следващата година заедно с приближения си Тома Келевски бяха осъдени по бързата процедура, но  ги екстрадираха в България, за да излежат присъдата си тук.

Кирчо Руския се възползва от ситуацията, че е в затвора, и призна вината си че е имал участие в Бандата на чуковете. От тогава е раздорът между него и старите му приятели.

 Пуснат предсрочно, Кирил Кирилов не стоял нито минута без работа, твърдят запознати. Той събрал старите другари и направил нова банда. Според източници на „Галерия” Кирчо Руския винаги имал къртици в МВР, които да го предупреждават за идващата жега, както се е случило и сега.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.