Бисер Митрев от биячите на Слави Ангелов е двигателят на престъплението

0

 Един от биячите на Слави Ангелов може да разкрие кой е посредникът за поръчката,  пише “Галерия”.

 Това е 32-годишният Бисер Митрев, който е един от арестуваните. Точно той е човекът, контактувал с посредника, твърди източник на изданието, който отлично познава и тримата арестувани.

Бисер Митев е хулиган от агитката на Левски, но в миналото. Дори бил с жилетка по мачовете и се намесвал, когато героите почна да буйстват. После обаче го отлъчили и минал на задни позиции. Митрев започнал самостоятелен бизнес, но запазил добрите си контакти с някои от тарторите на агитката, които бяха прибирани заедно с него, но по-късно освободени. След като загубил позициите си в агитката след няколко гафа, започнал да продава дрога по кафенета и улици, но в малки количества. Няколко пъти бил „глобяван”  от лейтенанти на наркобосовете, защото се опитвал да навлезе самостоятелно на пазара. Така и не успял да се наложи като лидер в престъпния свят.

 Митрев е взел парите за поръчката срещу Слави Ангелов и е извикал за помощници братята-близнаци Георги и Никола Асенови, твърди източникът на „Галерия”. Те също са състезатели по бокс като него и се познават от залите.

 Че Митрев е свързан със синята агитка в миналото, говори и фактът, че го защитава същата адвокатка, както и през април 2013 година, когато е арестуван с футболни хулигани в прохода Предела. Тогава сини фенове нападнаха автобуса на отбора,

ядосани от равенството с „Пирин” (Гоце Делчев). После в съда в Разлог по бързата процедура се изправиха 14 фенове от агитката, а сред тях е и Бисер Митрев,  по онова време на 26 години. Всички са защитавани от Демира Дичева, която е упълномощена да го брани и по делото за побоя над Слави Ангелов.

 Засега и тримата мълчат пред разследващите и не признават вината си. Отказали са и детектор на лъжата.

МВР обаче има достатъчно доказателства, срещу тях – записи от камери, свидетел с тайна самоличност който ги е уличил. Както иззета угарка от цигара от местопрестъплението е изследвана и от нея е взет биологичен материал. Той съвпада напълно с косъм от шапката на Бисер Митрев. Освен това криминалистите са намерили и колата с която тримата се придвижвали. В нея е имало кръв от Слави Ангелов, сочат материалите по делото. Също така в домовете на задържаните са открити оръдията на труда им – палки, ножове, ръкавици, маски, пари и наркотици.

 Любопитното е, че и тримата не са се освободили от уликите срещу тях. „Били са сигурни, че няма да ги хванат, или не са толкова интелигентни”, казва запознат с действията на престъпното сдружение

 Журналистът Слави Ангелов беше нападнат пред дома си на 17 март вечерта.  Тримата маскирани бандити го причакаха и пребиха на тротоара пред дома му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.