Партиец от „Възраждане“ плаши журналиста Васил Иванов: „Да съм го закопал заедно с оператора” (КЪРВАВО ПИСМО до Alarma.bg)

0

Николай Дренчев попада под ударите на закона за заплаха за убийство срещу репортера, разкрил измамите на лидера му Костадин Костадинов

Сигнал до Alarma.bg – брутална закана към журналиста на Нова телевизия Васил Иванов и неговия колега оператор от страна на Николай Дренчев – втория човек в партия „Възраждане”!

Васил Иванов разпитва Костя Копейкин за похарчената партийна субсидия в новия дом на партиеца

Васил Иванов изобличи Костадинов, познат и като Костя Копейкин, в лъжа – че партията му ще се откаже от партийната субсидия. Оказа се, за три години хитрецът усвоил близо 1 млн.лева, но не за партийна дейност, а за да си купи лъскав имот. Така Костадинов, на гърба на избирателите си, успял да се премести от панелката си в краен квартал на Варна в баровско имение в покрайнините с приказна гледка към морето.

Според Дренчев обаче това не било разследване, а тормоз. „Аз не бих го издържал! Да съм го закопал пред Варненското езеро заедно барабар с оператора”, пише без никакви притеснения Дренчев във фейсбук. Заплахата, обаче, може да му струва от 1 до 3 години в затвора плюс солена парична санкция, показа проверката на Alarma.bg.

Прогледнал за далаверите на Костя Копейкин симпатизант на „Възраждане“ написа „кърваво писмо“ до Alarma.bg по повод заплахите и похарчената за имот партийна субсидия. Ето какво пише нашият читател:

Здравейте,

Явно партията, в която членувам и на която доскоро вярвах, продължава да копае дъното. След последните разкрития за далаверите на нашия лидер, вместо да започнем някакъв процес по вътрешно самоочистване и катарзис, основните фигури във „Възраждане” се държат като улични хулигани, сипят заплахи наляво и надясно.

Пример за това е организационният секретар на партията Николай Дренчев – втория човек в нея и най-близкият до Костадинов. Във фейсбук профила си, в коментар за репортажа на журналиста на НОВА Васил Иванов (приложил съм скрийшот), Дренчев казва в прав текст, че ако бил на място, щял да закопае Иванов, заедно с оператора, някъде около варненското езеро…

И само като си помисля, че този човек ни беше кандидат за кмет на столицата и водач на общинската ни листа… Чудя се, колко ниско могат да паднат тези хора!?

Проверката ни показа, че Николай Дренчев се представя за бизнесмен. На последните местни избори наистина бе е кандидат на партия „Възраждане“ за кмет на София. Бабаитът е бивш военен пилот, баща на шест деца.

Разследването на Васил Иванов тук:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.